Húsz percig mozog a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 30.
  • Videó
Link másolása
Húszperces gameplay videót kapott az idei év egyik legjobban várt játéka, a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztők társaságában leshetsz bele a PS4-exkluzív közel rajtra kész változatába.

Tekintve, hogy már a nyakunkon a március 1-jén esedékes premier, a Guerrilla jóval több részletbe enged betekintést, mint korábban, a kezelőfelülettől kezdve az eltérő napszakokon át a játékmenet finomságaiig mindenből kapsz egy kis ízelítőt. Hamarosan egy hosszabb cikkben foglaljuk össze nektek, hogy mit érdemes tudni a Horizonról.

Köszi, kamgecam!

22.
22.
tsulok
#21: Az arcok annyira nem vészesek szerintem. Itt csak a cutscene-eknél használnak motion capture-t, a többit kézzel animálják.

Ami engem zavar az a párbeszédek minősége, pl ami 6:30 nál a szinkron nagyon rossz (a szöveg se igazil).
21.
21.
ADMlN
Csak szerintem lett suta a karakterek arcjátéka? A párbeszédeknél nekem végig az vonta el a figyelmem, hogy mennyire nem természetesek az arckifejezéseik. A full fapofa és a túlzott mimika váltogatja egymást.
20.
20.
markoci555
Csak a videó miatt durván jobb meg bal oldali a hang?
19.
19.
kamgecam
#18: Én semmilyen szagot nem érzek.Amit eddig mutattak a játékból az nagyon biztató a lényeget meg nem fogják lelőni.Majd kiderül de ennek sokkal jobban bejön a világa mint a Primal. Oda fog ez csapni!
18.
18.
Dízel
#17: Igen, erre gondoltam. Meglehet tölteni egy játékot tartalommal, de nem biztos, hogy az sokáig fenn tartja majd az érdeklődést. Ott a nomansky, van mit tenni, végtelen bolygók végtelen generalt fajok stb, mégis tök unalmas egy idő után. Itt is ha nem lesz valami különlegesség, értem ez alatt pl hogy hogy "fejlődtek" ki ezek a robot izék, miért? Miért vannak az emberek ősi ruhákba, közbe meg high tech AI robotok járják a világukat, hogy bukott el az emberek civilizációja, stb. Lennének még érdekes dolgok, de az, hogy csak vannak és le kell vadász őket hát az baromi érdektelen és unalmas lenne. Tényleg kicsit Primal szagot érzek új köntösben, de ne legyen igazam.
17.
17.
Yanez
#14: Nem a minőség a gond, mert azt már egy vak háromlábú dohányzóasztal is láthatja a videók alapján, hogy milyen király. Csak akkor lesz baj, ha az unalmas dolgokra helyezik a hangsúlyt, mint pl klánok közti harc, kötelező gyűjtögetés, stb. Máskülönben nagyon korrekt cuccnak nézünk elibe.
11.
11.
Yanez
#10: Ha a sztori lesz legalább 20 óra, akkor az már siker. Plusz a mellékküldetések meg a gyűjtögetések/fejlesztgetések, bár ez utóbbi engem nem nagyon köt le.
10.
10.
Dízel
Minden adott ahhoz hogy egy jó game legyen, de hamar elbukhatnak ha nem lesz érdekes a story és nem töltik meg tartalommal. Szep meg jó ez a világ, de ha annyiba merül ki hogy vadászni kell a robotokra, meg fejlesztgetni a szarjainkat meg esetleg magas leseken területet foglalgatni (tuti lesz..) akkor sok újat nem kapunk... szóval hoznia kell valami újdonságot is és nem csak a külcsinben.
9.
9.
kopic
Friss: arany lemezre is került.

Am év egyik legjobbja lesz sztem.
8.
8.
Macifasz
Engem már a legelső trailer magába szippantott és azóta nem ereszt. Rögtön előrendeltem és előzetesről előzetesre, videóanyagról videóanyagra kapom a megerősítést, hogy jól döntöttem. :-)
6.
6.
imchristailor
Bár csak ne mindenki úgy nézne ki, mint egy hipster modell, akivel dialógusunk van.
5.
5.
ZsozeApa
O_O Üt mint az ipari áram!
4.
4.
Duken
#3: Inkább Skyrim, Witcher és a Mass Effect jut eszembe róla, de végre egy érdekes téma! Posztapokaliptikus világ. Ritka játékokban a fantasy-scifi, eddig nagyon ígéretes de azért a kritikákat megvárom.
3.
3.
DarkLord
Én nem tudom, hogy vagyok ezzel még mindig...de olyan Far Cry Primal lesz csak robotokkal, akkor az nekem nagyon nem fekszik. Én őszinte leszek érdekesnek találtam eleinte, de egyre jobban azt érzem, hogy nekem ez nem kell. Később biztos, de nem ugranék bele egy előrendelésbe az tuti.
2.
2.
RipHunter
Eddig rohadt jól néz ki:))
1.
1.
guba800
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...