Új játékot készít Tony Hawk, de az Activision nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 31.
  • Hír
Link másolása
A gördeszkás legenda újra videojátékot készít, ám ezúttal nem az Activision bábáskodása mellett. A kiadó és az úriember megállapodása lejárt, ráadásul a legutóbbi Tony Hawk's Pro Skatert nem fogadták túl jól a játékosok.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 ronda volt és bugos, nem csoda, hogy lehúzták a kritikák, ráadásul a játékosok sem rajongtak érte. A pletykák szerint a fejlesztők pont azért csapták össze ennyire a címet, mert Tony Hawk és az Activision megállapodása lejárt - már emiatt is kérdésessé vált a valaha szebb napokat látott sorozat folytatása.

A gördeszkás legenda mindenesetre interjút adott a Jenkem magazinnak, és elárulta, hogy már javában dolgozik egy új játékon, de az Activision nélkül, így nagy eséllyel nem a Pro Skater-széria következő darabjáról van szól.

Hawk úr konkrétumokat nem árulhat el, annál is inkább, hiszen még a fejlesztés elején járnak, és még aláírt szerződést sem tud felmutatni. Annyit még hozzátett, hogy a "megfelelő emberekkel dolgozik" a játékon, és a következő hónapokban többet megtudhatunk róla.

Szerencsére a deszkás sportjátékok nincsenek elfelejtve, tegnap például az EA munkatársa utalt rá, hogy már készül a Skate 4. Az lenne a legnagyobb meglepetés, ha Tony Hawk pont ezen a címen dolgozna!

1.
1.
Binder
"ráadásul a legutóbbi Tony Hawk's Pro Skatert nem fogadták túl jól a játékosok"

XD
Navajon miért...tán mert a régi játékok PS3-as remasteredje jobban nézett ki mint az az izé...PS4-en...xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...