Nier: Automata - többféle befejezés, 25 óra játékidő

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Hír
Link másolása
Yosuke Saito, a Nier: Automata producere egy videóinterjúban több érdekes részletet is elárult a játékkal kapcsolatban. Többek között szó esett a játékidőről, illetve egy lehetséges Nintendo Switch-átiratról is.

A Nier: Automata csapata nemrég videóinterjút adott, amiben a játék producere, Yosuke Saito és egyik fejlesztője, Takahisa Taura több érdekes részletet is elárult. Az egyik ilyen, hogy a csapat szerint ha jók lesznek az új rész eladásai és a Square Enix is lát benne lehetőséget, akkor rajtuk nem fog múlni, hogy Nintendo Switchre is elkészítsék az új részt.

Taura azt is elmondta, hogy szintén az eladási eredményektől függ, de ha minden jól alakul, akkor ők nagyon szívesen újráznának egyet a Nier első részével, vagyis nem zárkóznak el annak lehetőségétől, hogy felújítsák azt.

A játék producere, Yosuke Saito szerint egyébként durván 25 óra alatt végig tudjuk majd verekedni magunkat a történeten, de ha valaki teljesen ki akarja pörgetni a Nier: Automatát, akkor olyan 55-60 órát is bele tud majd pakolni. Ez leginkább úgy jöhet össze, hogy a játéknak az első részhez hasonlóan többféle befejezése lesz, amelyeket a játékosoknak maguknak kell majd felfedezniük.

A Nier: Automata 2017. március 10-én érkezik PS4-re, és valószínűleg nem kell sokat várni a PC-s változatra sem.

10.
10.
KopyAti
#9: Dettó! De a pénztárcám nagyon utálni fog márciusban!
9.
9.
Yanez
#8: Néha nekem is az az érzésem volt, mintha 3 különböző stílusú játékkal játszanék, és pont azokkal, amelyeket imádok! Pedig ez mind ugyanaz a játék! Én azt mondom, hogy valami fantasztikus, ahogyan végre belecsempésztek egy kis pörgős innovatív változást!

Nekem utóbbi időben nem jönnek a japán beütésű játékok, noha anno rajongtam értük, ez viszont minden imádnivaló sajátosságát magában hordozza. Kell.
8.
8.
ADMlN
Nekem nagyon megtetszett a demo alapján, szerintem zseniális milyen simán vált a játék az action-rpg, a sidescroller és a bullet hell játék mechanikák között.
7.
7.
shatterhand
#6: Inkabb a graf,az animacio ami tul japanos.
6.
6.
Mortis
#4: Bizza'. Ha mondjuk nem egy 40 kilós kislánnyal kéne kaszabolni tűsarkúban, még talán bele is tudnám élni magam.
5.
5.
zsocc-nrg
Remélem jó eladásokat fog produkálni, én biztos beszerzem. Nagyon jó lenne az a Nier remaster több platformra :)
4.
4.
shatterhand
Nekem tul japanos. Demot toltam de nem tudott megfogni.
3.
3.
BandiSecurity86
Ez szerintem egy 10 pontos játék lesz!A demot már vagy 4x kitoltam.Valamiért nekem hozza az újjszerűség érzését is,mint ha ilyennel még sose játszottam volna.
2.
2.
Yanez
#1: Plusz TLoU2, Detroit, God of War, UC4 dlc, Crash Bandicoot, Hellblade, Days Gone, Death Stranding, GT, stb. Erre mondom én, hogy This is for the Players! :)
1.
1.
kamgecam
Nioh, Horizon, Nier! Csak úgy záporoznak a jobbnál jobb címek! Finally.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...