Visszatér a GTR-sorozat, jön a harmadik rész

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavaly októberben visszatérő SimBin csapata megerősítette, hogy első munkájuk az a GTR 3 lesz, amit hat évvel ezelőtt egyszer már bejelentettek. A játék a tervek szerint jövőre jelenik meg, PC mellett konzolokra is.

Tavaly októberben jelentettük, hogy korábbi csődje után visszatér a SimBin csapata, méghozzá egy angliai központtal és komoly hátszéllel, hiszen Allan Speeddel és a Sector3 Studios tagjaival közreműködve kezdte meg működését a frissen újraalapított stúdió.

Első munkájuk pedig nem más lesz, mint a GTR-sorozat következő felvonása. A harmadik rész a tervek szerint jövőre fog elkészülni, és PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható lesz majd. A játék az Unreal Engine 4-et fogja használni, és ahogy azt a hasonszőrű versenyjátékoktól már megszokhattuk, kapunk majd dinamikus napszakváltozást és időjárást, a hangsúly pedig annak ellenére a komoly szimuláción lesz, hogy a konzolos változatok miatt a casual réteget is szeretnék maximálisan kiszolgálni a fejlesztők.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy bejelentik a harmadik GTR-t. 2011-ben már tett egy kísérletet a csapat, de az a projekt végül a cég csődje miatt nem valósult meg.

16.
16.
Grabowsky30+
#13: Nem volt bennem rossz indulat, de ezt egyszerűen nem értem! Egy fórum nem arról szól, hogy elmondja az ember a gondolatait a véleményét? Semmi olyat nem írtam ami személyeskedés vagy hasonló lenne, csak arra egyszerűen reagálnom kell mikor valaki azért fikáz valamit, mert nem érti vagy nem a megfelelően áll hozzá, vagy csak egyszerűen más a véleményem! Nem tudom igazából mire reagáltál, mert itt hiányzik 5 hozzászólás amiből 1 volt az enyém és 1 volt amire reagáltam!
15.
15.
Cooper Channel
Na ez várós lesz. Remélem most el is készül.
13.
13.
Juha
#11: Nem tudom te mit írtál, de abban igazat adok, hogy ha egy kommentet/felhasználót törölnek, akkor az arra reagáló hozzászólásokat is törölni kellene, így az enyémet is.

Egyébként ez egy fórumjáték, hogy ki szúrja ki hamarabb az említett delikvenst, lassan a moderátorok valami díjazást is kitalálhatnának, illetve kellene valami aloldal, ahol gyűjtik a kommentjeit egy-egy ban után, bár lehet az látogatottabb lenne, mint a gk... ;-)
12.
12.
Grabowsky30+
Miért törlitek a kommenteket? Mi volt a probléma, komolyan kíváncsi lennék! A srác beírja, hogy az irányíthatatlan szar GTR sorozat reméli jobb lesz az új! Erre válaszolok neki, hogy ha béna akkor Mariokartozzon, vagy Nfs az ő játéka, ebben mi a probléma??? Csak simogatni lehet a kiskockák lelkét? Jól van kisfiam szarozd le nyugodtan az egyik első komolyabb szimulátort, mert billentyűzeten akartad játszani a 15éves pentium 2eseden 18 frammel és nem sikerült ezért szar a játék! Nem minden autó játék (szim.) való gamepad vagy bill irányításra ez a GTR 1-2 és a Legend is tipikusan ilyen játék volt! Assasins c.-t sem akarsz joysztikkal irányítani akkor a simulátort miért akarod billentyűzettel? Az, hogy valaki minden autós játékot egy kalap alá akar venni és majd mandínerből megoldja a kanyarokat gáz elvét nélkül ez nem működik! Komolyan érdekelne, egy admin hozzászólása, hogy mi volt a probléma azzal amit írtam??
11.
11.
Grabowsky30+
#9: ezt a kommentet miért nem törlitek????????????
9.
9.
Juha
#8: Az első kommentjénél még nem kapcsoltam, de a 2.-ban 100%-ig elárulta magát.
Vagy én öregszem, vagy csak fejlődik némileg ez a seggeszki gyerek... Valamerre...
3.
3.
joshfeed
GT Legends 2-őt !!! :) Na de UE4 ????
2.
2.
crytek
Az UE4 miatt kiváncsi leszek rá
1.
1.
Grabowsky30+
Na ez egy jó hír az első kettőt meg a legendet imádtam! Kíváncsi leszek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...