Visszatér a SimBin csapata

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Két évvel ezelőtt Svédországban kénytelen volt lehúzni a rolót a SimBin Studios. Az anyagi problémák csúfosan maga alá temették a csapatot, de nem annyira, hogy a korábban végzetesnek hitt csőd végleg padlóra küldje a fejlesztőket. A stúdió vezetői ugyanis ma megerősítették, hogy az angliai North Westben új fejezetet indítanak.

Az új stúdió a veterán Allan Speeddel és a Sector3 Studios (ez egy, a korábbi SimBin-alkalmazottakból verbuvált csapat) tagjaival kezdi meg működését, a céljuk pedig nem más, mint cross-platform versenyjátékok fejlesztése. Ehhez egyébként partneri megállapodást kötöttek Mathias Laude autóversenyzővel is, aki a szakmai támogatást nyújtja majd a fejlesztések során.

2.
2.
GAMEROD
Na ez jó hír, pont nemrégiben kerestem rá hogy mi lett a Simbin-el hiszen anno csak úgy ontották magukból a szimulátorokat és már kezdett hiányérzetem lenni.
1.
1.
Őrnagy
Svédországban is vannak anyagi problémák? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...