Márciusban jelenik meg a FlatOut 4: Total Insanity

Link másolása
Lassan két éve immár, hogy bejelentették a FlatOut negyedik részét, amelyet azonban nem az eredeti fejlesztőgárda hoz össze. A Kylotonn Entertainment most elárulta, hogy márciusban jelenik meg a játék.

Még 2015-ben mutatkozott be a FlatOut 4: Total Insanity, azóta azonban elég keveset hallottunk a játékról. A fejlesztők azonban most megtörték a csendet és bejelentették, hogy valamikor idén márciusban jelenik meg a cím.

Sajnos a FlatOut 4: Total Insatiny időközben konzol-exkluzív címmé vált, így a PC kikerült a célplatformok közül, és csak Xbox One-ra, valamint PS4-re fog elkészülni. Érkezett egy új, játékmenet-jelenetekkel teli trailer is, íme:

27.
27.
zsocc-nrg
https://www.youtube.com/watch?v=DcIvz2D64tM
Érkezik PC-re (valószínűleg a konzolos verziókkal egy időben), biztos csak kimaradt a felsorolásból. A kiadó Bigben Games a kommentszekcióban többször megerősítette.
26.
26.
br1Koo
Én inkább egy új Burnout-ot szeretnék, nem ezt a mocskot..
25.
25.
semike
Nemreg toltam ki sima boxon az elso ket reszt:) az jo volt szerintem ezzel is teszunk egy probat! Rakkkkkenrolllll
24.
24.
Cooper Channel
#16: A flatout 1-2-t és az UC-t csinálta a Bugbear. Utánna eladták a flatout nevet majd elkezdék csinálgatni a next car game-et ami wreckfest néven fut most.
A Flatout 3at a Team6 game studios csinálta.
A Flatout 4et a Kylotonn csinálja, azt nem vágom hogy van e közük a Team6-hoz.
23.
23.
Cooper Channel
Láttunk már konzol exkluziv Flatoutot PC-re megjelenni. (Flatout UC)
De ha nem jön akkor sem fogok sírni utánna. Nem hiszem, hogy meg tudják ütni az 1-2 színvonalát. Még a Bugbear is csak kinlódik a Wreckfest-el, sosem lesz az kész.
22.
22.
Chrysh
#21: Pont a magadfajtának nincs joga másokat kiosztani seggeszki.
21.
21.
Torony
#16: Teljes szívemből kívánom, hogy te menj oda. Mit képzelsz magadról? Nem jön a kis hőn szeretett pc-dre és akkor már elküldöd őket mindenhova? Sajnálom a korosztályod. Vagy 20+ évesen vagy ilyen degeneráció közeli agyi szinten?
20.
20.
XuChi
#7: Na igen, konzolon minden szemét szart megvesznek a birkák 60€/$-ért!

Hajrá csak így tovább birka társadalom!!!!
19.
19.
atesz89
A 2. rész mennyit verettük, annyit még autósjátékba nem tettem bele mint abba.
18.
18.
dvs00
Nekem kibaszott gyanús a videó, azért tirolhették a pc-t mert nem akartak nagyon generációt lépni, a játék ugyanis látszólag megegyezik a Flatout 2-ben látottakkal, szinte biztos vagyok benne hogy a grafikus motor a régi lehet, némi lehelletnyi facelift-el, és csak új autók/mapok/játékmódokat kapunk, de jó néhány pálya is látszólag ismerős a képkockákon, valamint a törésmodell is vélhetőleg változatlan, ahogy a hangok is. Mindezt persze csak a trailer alapján egyelőre ez a benyomásom. Ha igazam lesz az kibaszottul égő, hogy 10 év alatt bazmeg ennyit sikerült osszetákolni. Még a 4k támogatás esetleg megmentheti, de mint írtam szinte ugyanaz a grafika. Persze ettől függetlenül kötelező vétel, véleményem szerint sokkal szórakoztatóbb mint a Forza meg a többi fos.
17.
17.
Őrnagy
Vààááá! Rákenroll!!!
16.
16.
dvs00
Menjenek a kurva anyjuk picsájába, hogy nincs pc. Bár később biztosan lesz gondolom. Ez most kvázi a korábban Next Car game, majd pedig Wreckfest néven futó projekt? Vagy ez most teljesen új dolog?
15.
15.
GAMEROD
Multiplayerben rohadt jó volt, nem is inkább a verseny része, hanem a társasjáték jellegű Stunt módok amik viccesek és szórakoztatóak voltak, például a sofőrt ki kellett lőni a kocsiból a céltáblára, vagy medencében vízen siklatni stb... nagyon jókat lehetett vele szórakozni.
12.
12.
crytek
#7: PC-re azért eladtak belelők lazán 1.2 millió db felett....
Anno még a waerezking korszakomba nem én sírtam ,hogy em veszem meg amikor itthon 1990 ft kezdőáron nyitott a játék... Elsők között álltam a sorba a boltnál nyitáskor.
De mivel ennek a cégnek aki csinálja minden csicska szarja van pc-re ezt is ki fogja hányni max később....
9.
9.
godach
#5: Gas Guzzlers és Gas Guzzlers Extreme-t próbáltad? Elég jól sikerült, bár fegyverek is vannak benne, szóval nem csak az a derby játék, de egy próbát megér szerintem. Nekem, tetszett ;)
8.
8.
maktub
#3: Az, hogy nem sokkal a megjelenés előtt jutott eszükbe bejelenteni engem is elgondolkoztatott, de csak nem barmolják el annyira. Csak nem...
7.
7.
KeXxX
#4: Kell a pénz nekik. Az 5$ pedig nem az.
5.
5.
Heldengeist
Kéne már egy ilyen. A Split/Second óta nem játszottam jó ilyen típusú játékkal. Viszont valószínűleg tényleg nem ez lesz az a stúdió, amelyik ezt megadja.
4.
4.
crytek
A köcsögök elfelejtették honnan jöttek...No pc fák you
3.
3.
godach
#1: Ismervén az igényességed és finnyásságod, ez nem az a játék lesz, amiről pozitív blogot fogsz írni.
Na nem miattad, hanem a csapat aki készítette, eddig még csak közepesen jó cuccokat sem rakott le az asztalra.
Én reménykedek, mert imádom a sorozat első három (1-2, Ultimate Carnage) részét, de a 3. is már botrányosan rosszra sikeredett.
Minden esetre, nem jó ómen a Kylotonn Entertainment, és az exkluzivitást sem értem. Na de ne legyen igazam.
2.
2.
DON GONDOCS
Hát a Wrc és Motorcycle Club-ból kiindulva nem fűzök hozzá nagy reményeket.
1.
1.
maktub
Nagyon hiányzott már egy árkád autóverseny PS4-re! Kínomban majdnem megvettem a Need for Speed rebootot, de akkor inkább kivárom ezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...