Erőszakossága miatt késik az El Matador

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemrég számoltunk be róla, hogy kiadója kénytelen volt szeptember 15-ére eltolni az El Matador megjelenését ismeretlen okból - most már tudjuk az indokot.
Nemrég számoltunk be róla , hogy kiadója kénytelen volt szeptember 15-ére eltolni az El Matador megjelenését ismeretlen okból - most már tudjuk az indokot.



Hol máshol támadt probléma a csúnya lövöldözésekből, mint Németországban? No jó, egyelőre semmiféle betiltásról, fokozott cenzúráról nem esett szó, az USK (német értékelő bizottság) mindössze kissé több időt kért arra, hogy megfelelő kategóriába tudja sorolni a produktumot. Megjelenés emiatt tehát szeptemberben, további infók pediglen Daks előzetesében.

6.
6.
alex512
Tegyenek rá egy " tizennyolc éven aluliaknak nem ajánlott "feliratot és egy 18-as karikát. ez megold mindent és nem kell vele annyit tökölni se hiszen ebbe nem lehet már belekötni. Hülyeség ezen fennakadni és változtatni meg teljesen fölösleges úgy jó ahogy van. A cold fear-t sem lehet kapni angliában mégse ment tönkre az Ubisoft meg a Darkworks.
4.
4.
FNorberto
akkor a németek nem kapnak belőle és kész!!!Nem egy akkora pénz kiesés hogy néhány hülye német nem tolja,vannak elegen máshol akik tolják nem?
3.
3.
dezsiszabi
én úgy tudtam eddig, hogy csak Németországban fog később kijönni
2.
2.
dr3l
Nem igaz már. Attól hogy a németek baszakszanak, attól máshol mér nem tudják kiadni? most már a németek határozzak meg, h mien játék kel a többi országnak, vagy mi?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...