El Matador

a DEA különleges ügynökeként harcolhatsz a legnagyobb latin-amerikai narkó maffia ellen!

Feloszlott az El Matador fejlesztő gárdája

Alighogy befejezték az El Matador munkálatait a Plastic Reality Technologies kelet-európai srácai, fogták magukat, s lehúzták a rolót. Hogy miért? Fogós kérdés...

El Matador

A Cenega új szuperzsarus játékáról nemrégiben már olvashattatok egy kövér előzetest itt, a Gamekapcson. Most megérkezett az El Matador, így itt az idő, hogy kíméletlenül kivesézzük a kicsikét.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!

El Matador demó duplázás

A Cenega ma este két demót is kiadott az El Matador-ból, melyek azonos tutorialt és 1-1 különböző küldetést tartalmaznak. Tessék letölteni!

Erőszakossága miatt késik az El Matador

Nemrég számoltunk be róla, hogy kiadója kénytelen volt szeptember 15-ére eltolni az El Matador megjelenését ismeretlen okból - most már tudjuk az indokot.

Csütörtöki screenshot duplázás

Nem ússzátok meg a csütörtök estét még egy galériafrissítés nélkül. Ezúttal bár nem sok játékhoz érkezett kép, mégis 90 frissen sültet tekinthettek meg!

GC 2006: Megérkeztek az első line-upok

Négy kiadó - 1C Company, Atari, Buka Entertainment, Cenega - küldte el listáját nekünk, melyen az idei Games Convention-ön kiállított játékaik szerepelnek.

Késik az El Matador

Egy cseppet késni fog az El Matador. Az eredetileg augusztus végére tervezett megjelenést a Cenega eltolta 2 héttel későbbre, szeptember 15-re.

Galériafrissítés közel 230 vadi új képpel!

Újfent igazán izgalmas és színes galériaösszeállítást készítettünk Nektek! A 230 kép mindegyike igazi szenzáció, érdemes hát leellenőrizni a teljes felhozatalt.

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...