Az év végén jön a Vampyr és a Call of Cthulhu

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Vampyr és a Call of Cthulhu megjelenési dátumát is pontosította a Focus Home Interactive, eszerint mindkét játék az év utolsó negyedében futhat be. Már csak abban kell bíznunk, hogy egyik sem csúszik!

A Vampyr és a Call of Cthulhut kiadó Focus Home Interactive a hétvégén pontosította új játékai megjelenési dátumát: míg korábban azt ígérte, hogy valamikor idén számíthatunk rájuk, most már azt is hajlandó volt megerősíteni a weboldalán (itt és itt), hogy az év utolsó negyedében futnak be.

A Vampyr a Dontnod legújabb fejlesztése, és a PC-re, PS4-re, illetve Xbox One-ra készülő szerepjátékban egy olyan orvost alakítunk, aki maga is vámpírrá válik. Habár a vérszívás elengedhetetlen lesz az életben maradásunkhoz és a fejlődésünkhöz, csak rajtunk múlik, hogy mennyi marad hősünk emberi oldalából.

A Call of Cthulhut a Cyanide szállítja, és egy Edward Pierce nevű magánnyomozót alakítunk benne. A horrorelemekkel és lopakodással megfűszerezett játékban egy művész és a családja után kutatunk majd, nem meglepő módon azonban hamar kiderül, hogy az ügy jóval több rejtélyt tartogat annál, mint amire eredetileg számítottunk.

7.
7.
Drazhar
szuper, végre valami ami nem államvizsgakor jön :D
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Akkor megint 5 nap múlva fel lesz törve :(
5.
5.
rayden02
A friss leak szerint a Vampyr Denuvo's lesz!
3.
3.
fearer
#2: Én is pont így vagyok ezzel. :D
2.
2.
Macifasz
Remélem hamarosan elő is lehet rendelni a Vampyrt, mert az elsők közt akarok lenni, akik majd kézhez kapják. :-D Két játékot csinált eddig a Dontnod, mindkettőt imádom így vakon megbízom bennük.
1.
1.
"csak rajtunk múlik, hogy mennyi marad hősünk emberi oldalából" - ha tényleg rajtam múlik akkor SEMENNYI MAHAHAHHAHAHA :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...