Életjelet adott a TimeSplitters Rewind

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Több mint három éve hallottunk utoljára a TimeSplitters remake-jéről, amit a CryEngine-nel készítenek a Cinder Interactive Arts srácai. Mind a három rész pályáit újjáépítették a játékban, amiben akár 16 fő is egymásnak eshet.

TimeSplitters Rewind nem új fejlesztés. A Free Radical egykori tagjait foglalkoztató Cinder Interactive Arts még 2013-ban jelentette be, hogy szívesen remake-elné a PS2-es érában hódító sorozatot. A játék jogait a Crytek birtokolja és szerencsére rá is bólintott a projektre.

A csapat célja az, hogy a trilógia összes pályáját, karakterét és fegyverét újjáépítse, fontos tudni, hogy ehhez egyetlen meglévő assetet sem használt fel. A multiplayer-orientált játék 16 főt támogat majd, és természetesen a CryEngine hajtja.

A megjelenés még idén várható PS4-en és PC-n. Ha sikere lesz, semmi sem meg ment minket a negyedik résztől, erre mérget vehetünk!

Íme, az első teaser:

6.
6.
semike
Ez baromi izgalmas lett....huuuu....
5.
5.
Chrysh
#2: Pedig láttunk egy csomó zöld kavicsot röpködni a levegőben. Ez sok mindent elárulhatott volna neked, ha olvasnál a sorok között. :D:D
4.
4.
Raam989
De imádtam a második részt... Szerintem azt a játékot játszottam a legtöbbet botok ellen. Sírtam a röhögés a karakterek hangjain. :D
3.
3.
Arbor
Szerintem a 3 sztori egybe újrakiadásával többet érnének el. Lehet hogy remakelik a mapokat fegyvertextúrákat stb a játékmechanikák elavultak maradnak. Ez singleben annyira nem zavaró, meg az sem ha 3-4 hónap után a nosztalgia elmúlása miatt megcsappan a játékos bázis,ami multinál jötelező, singlenél meg nem fontos annyira.
2.
2.
godach
Nem ismerem a sorozatot, de a trailerből nem lettem okosabb :D
1.
1.
kopic
XO ?!

Future Perfect multija all time favorite, ha jon One-ra akkor tuti beszerzem majd ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...