TimeSplitters Rewind PS4

Független fejlesztésű rajongó játék, kérdés, hogy a Crytek beleegyezik-e a megjelenésébe.

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Újraalakul a Free Radical Design

A Koch Media 2018-ban vásárolta meg a TimeSplitters jogait, és már akkor is állította, hogy nagy tervei vannak vele. Most újraalapítják a játéksorozat fejlesztőstúdióját, a Free Radical Design pedig hozzá is lát egy új rész készítéséhez.

Félórányi videón a TimeSplitters Rewind

A TimeSplitter-játékok rajongói remake-je 2012 óta készül, hol előtérbe kerül, hol hosszabb időre hallgatózásba burkolózik. Most épp egy fejlesztői videóval hallat magáról, amelyben a készítők kommentárja mellett gameplayt is nézhetünk.

Életjelet adott a TimeSplitters Rewind

Több mint három éve hallottunk utoljára a TimeSplitters remake-jéről, amit a CryEngine-nel készítenek a Cinder Interactive Arts srácai. Mind a három rész pályáit újjáépítették a játékban, amiben akár 16 fő is egymásnak eshet.

PS4-re is elkészül a Timesplitters Rewind

A rajongók legnagyobb örömére visszatér a Timesplitters-sorozat, a frencsájz ugyan a Crytek kezében van, ám a munkálatokat lelkes rajongók és a Free Radical korábbi fejlesztői végzik. Most némi látnivalóval is szolgálhatunk.