Pillanatképek az új Zelda világából

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 8.
  • Videó
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild világát szabadon felfedezhetjük majd, kalandjaink erdők, sivatagok és havas hegycsúcsok felé fognak vezetni. Újabb trailer érkezett a játékhoz.

Az új Zelda nem állít elénk korlátokat: a játék világát szabadon bejárhatjuk majd, és akár azt is megtehetjük, hogy már a bevezető animáció után lenyomjuk a stáblista elé szánt főellenfelet. Persze kár lenne kapkodni, mert ahogy az alábbi videó is bizonyítja, meseszép tájaknak néznek elébe az önjelölt kalandorok.

Apró szépséghiba, hogy a felvétel alatt nincs zene: ennek az az oka, hogy a videó a játék japán weboldalán jelent meg, ahol a talpalávaló muzsikát maga a szájt szolgáltatja.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild már elkészült, a megjelenése március 3-án várható Switch-re és Wii U-ra.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
3.
grindcore
#1: Valószínű csak a lehetőség adott, de közben meg úgy elpicsáz hogy könyörögsz majd további 40 óráért, hogy találj hozzá megfelelő kardot meg ilyesmit :)
2.
XuChi
#1: Speedrunnerek elönyben :)
1.
aordog
Stáblista elé szánt fôelenfelet lenyomhatjuk az elején?
A kezdeti életerôvel?
Nem kell hozzà másik ruha vagy fegyver?
Nagy Zelda rajongó vagyok...de ez furcsa!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...