Animációs sorozat készül a Castlevania alapján

Link másolása
Animációs sorozat készül a Castlevania alapján - jelentette be a Netflix. Az első évad valamikor 2017-ben láthat napvilágot, de a producer elmondása szerint már a folytatás is tervben van.

Animációs sorozatot készít a Netflix a Castlevania alapján. A producer Adi Shankar lesz, a történetet Warren Ellis írja majd, az animációkat pedig a Frederator Studios fogja elkészíteni.

Természetesen a kép nem a sorozatból, hanem a Castlevania: Lords of Shadow 2 játékból származik.

A Netflix tájékoztatása szerint a sztori a Belmont-klán utolsó élő tagjának kalandjait követi majd nyomon, aki magától Drakulától próbálja megvédeni Kelet-Európát. A sorozat első évada 2017-ben érkezik majd, de a producer Facebookon elárulta, hogy 2018-ban folytatás is várható. Shankar szerint egyébként a "nyugati világ első jó videojáték-adaptációja" lesz a Castlevania. Úgy legyen!

2.
2.
daenath
#1: En mindel jatszotam, kiveve a bunyosat, valami Judgement vagy mi PS2-re! De mai napig a Symphony of the Night a kedvencem, a zenejet is sokszor halgatom mai napig! De ez az anime nem erdekel, inkabb megvarom a szellemi orokos megjeleneset: Bloodstained!

UI: Azert a Symphony-t batran ajanlom, emu van dogivel ;)
1.
1.
godach
Ezzel sem fog sikerülni, sosem utolérni magam. Régen sokat toltam a NES, SNEs részeket, de csak pár éve játszottam ténylegesen végig az elsőt. A második meg nem tetszett, így le is ragadtam a sorozattal (NES)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...