Sztoritraileren a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 10.
  • Videó
Link másolása
Komoly témákat boncolgat az inXile közelgő szerepjátéka, melyben a fantasy és sci-fi elemek jól megférnek egymás mellett. Lesznek itt ősi hagyatékok, csalás, ókori technológiák és tudattranszplantáció is.

A Torment: Tides of Numenera története szerint az emberek már ki tudják játszani a halált. A tudatukat más testbe is át tudják ültetni, ezzel gyakorlatilag halhatatlanná váltak. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, a szerepjáték komoly morális kérdéseket feszeget majd, ráadásul egy ősi szörnyeteg, a The Sorrow is felébred, hogy elpusztítsa az önjelölt isteneket.

A játék február 28-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
DarkLord
#2: Nos igen én szeretem végig olvasni a napló bejegyzéseket is, megismerni részletesen a világot a Lore-t...ami a rengeteg párbeszéd mellé még több olvasni valót jelent, így a mai világban hónapokig eltart nálam egy ilyen kaliberű játék már az időhiány miatt. Sokszor azt csinálom, hogy ilyen játék megjelenésekor minden mást törlök a gépről és csak ezeknek szentelem azt a pár órámat, amit játékra szánok.
2.
2.
hedzsooo
#1: Tuti jó lesz de szerintem ez pont az a játék amit inkább a Syberia 3 előtt + után is tolni fogod, már persze ha a teljes világágra kíváncsi vagy és nem csak átszaladsz majd rajta.
1.
1.
DarkLord
Frankó lesz, ezzel el lesz az ember a Syberia 3-ig legalább meg jön még pár kisebb / rövidebb játék is mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...