NES Mini - a Nintendo leállította a gyártást?

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
A NeoGAF egyik fórumozója jelezte, hogy a skandináv régiós disztribútor szerint a Nintendo leállította a NES Mini gyártását, és már csak pár szállítmányra számíthatnak az üzletek.

A Nintendo Classic Mini, úgy tűnik, tényleg egy nagyon rövid életű kezdeményezés lesz, a NeoGAF fórumán ugyanis arról lehet olvasni, hogy a Nintendo állítólag leállította a gyártást, így már csak néhány szállítmányt kapnak a boltok. Az utolsó valamikor áprilisban vagy májusban futhat be.

A fórumon olvasható bejegyzést az egyik nagy északi áruházlánc munkatársa ejtette meg, aki mint írja, a Nintendo már tájékoztatta a skandináv régiós disztribútort, a Bergsalát erről. Ez egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel azok közül se jut mindenki a géphez, aki előrendelte azt, így valószínűleg a premier óta fennálló készlethiány se fog már megoldódni.

A döntés persze valahol érthető, hiszen a nosztalgikus húrokat megpendítő NES-en közel sem lehet akkorát kaszálni, mint a márciusban boltokba kerülő Switchen és az ahhoz is elérhető Virtual Console-on keresztül értékesített klasszikus NES-játékokon.

Nekünk egyébként hibái ellenére nagyon bejött a Mini.

9.
9.
user101
8.
8.
p3ti
Vagyis - k*rva drága lesz a Mini
6.
6.
daenath
Jon a Switch gyerekek, mekkora gaz volna ha tobb MiniNES-t adnanak el mint Giccse-t? Hmmm...hmmmm....
4.
4.
Thor Vath
#3: A lucerna is tej, csak még nem ment át a tehénen.
3.
3.
anadrex
Ezen gondolatmenet alapján a tej is csak akkor tej, ha már kijött a tehénből?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...