Injustice 2 - itt vannak a csajok

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 14.
  • Videó
Link másolása
Ma délelőtt egy új Injustice 2-karakterről már lehullt a lepel, hiszen Swamp Thing is megkapta a maga bemutatkozóját. Szerencsére délutánra is jutott egy felvétel. Ez most a játék női karakterekre koncentrál.

Szóval ma duplázik az Injustice 2, hiszen délelőtt bemutatkozott Swamp Thing, most délután pedig a játék női keménymagja kapott önálló előzetest. Ebben megleshetjük Cheetaht, Catwomant, Black Canaryt és végre Poison Ivynek is kijut egy kicsi a reflektorfényből.

Az Injustice 2 május 16-án érkezik Xbox One-ra és PS4-re.

36.
36.
Nicodemus
35.
35.
Macifasz
#34: Fog jönni PC-re is...csak valszeg jó pár hónap (esetleg 1 év) csúszással.
34.
34.
Nicodemus
Nem néz ki rosszul az Injustice 2. Bár hatalmas DC fan vagyok, és Boon-ék munkásságának rajongója is, ennek ellenére nem érzek semmi hypot a játék iránt. Persze ha jönne PC-re (úgysem fog) akkor én is megvenném mert kb. 40 órára biztos lekötne.
33.
33.
Formula1fanatic
Karakter meshek elég gyengék, főleg a végtagoknál pl a csukló könyök, váll, csatlakozási pontjai lásd pl 44. secnél. Ha már "dögös" csajokkal promózzák csinálják már meg normálisan 2017-et írunk.
32.
32.
rezy
Hozzászólva a grafikai vitához: a minap elindítottam Ps3-on az Mk9-et, nem hittem a szememnek mennyivel randább mint Ps4-en a 10. Semmi baj nincs az X-el, esetleg mikor a kamera közeli képeket mutat akkor nem annyira szép. Számomra is kevésnek hat az a pár pálya, és viccnek éreztem a főgonoszt Shao Kahn után. Amúgy egy nagyon jó játék, irányítást jobbnak érzem mint a 9ben, kombók is el lettek találva, én nem bántam meg hogy beszereztem!
31.
31.
Nicodemus
Ajánlom mindenkinek az MKX képregényeket. A játék előzményeit mesélik el és elég sok példányszámot megélt. Egyrészt azért ajánlom mert a játék story-jával ellentétben itt kurvajó a történet, másrészt kiderül hogy egy levert ütközet után kitépték Goro herceg karjait.
Nekem nincs amúgy nagy bajom az új karakterek nagyjával. Annak is örültem például hogy Cage-ből végre embert faragtak. De hogy azt hogy képzelték hogy se Rain-t, se Noob Saibot-ot nem kaptuk meg, ellenben hozzánk basszák Bo Rai Cho-t....érthetetlen.
Amúgy az MK a NetherRealm zászlós hajója volt és lesz is.Az Injustice is csak az MK9et lovagolta meg pár újítással, ahogy a második rész fogja az X-et. (még a karakter választó is pepitában ugyan az.)
Szal a következő nagy újításokat és ötleteket az MK11re tartogatják. Remélem figyeltek a rajongók kéréseire és az a rész már egy nagybetűs igazi MK lesz.
28.
28.
n_csacsi
Én inkább arra saccolok, hogy az X pályái tesztpályák voltak. Mielőtt bárki félreértené a mondatom második részét, és én is a hurrogás-hurikánba kerülnék, nem hiszem, hogy más verekedős játékban is lehetett volna a környezetet használni az ellenfelek ellen, maximum a Tekkenre vagy az SF-re voksolnék, de hangsúlyoznám, hogy az MK-n és az Injustice 1-en kívül más verekedős játékkal nem játszottam. Ha netán most mondtam volna egy baromságot, akkor azért elnézést kérek. Ez az én véleményem. Szerintem a 11-ben már több pálya lesz és remélem, hogy visszahozzák a 9-ből a "halottakat".
Ennek ellenére nekem nem volt bajom a karakterfelhozatallal. Tetszett, hogy haladtak az időben és az ikonikus harcosoknak gyerekeik születtek és azok is felvették a harcot a gonosz ellen, illetve, hogy megjelentek olyan új karakterek, akikről eddig még szó sem esett. Abban viszont bizakodom, hogy a 11-be beleteszik Goro mellé Kintaro-t és Motaro-t. A bónuszkaraktereknél szintén tetszett a felhozatal, nem tudom miért, nekem érdekes volt egy alien-nel vagy predator-ral vagy akár Jason-nel verekedni.
27.
27.
Nicodemus
Az a helyzet hogy az MK9 pályái nagyon adják az ultimate MK hangulatot mert a már sok év alatt ismerté vált és felépített univerzumban játszódtak. Másfelől abban tényleg szerepel az MK mint torna-verseny. Az X-ben ez már nincs jelen és el is kerülték a régi helyszíneket, az újak pedig hiába csinosak, nem emlékeztetnek a sok mindent megélt sorozat szellemiségére nyomokban sem. Kicsit olyan mintha egy másik játéknak indult volna az X, aztán a fejlesztés egy szakaszánál úgy döntöttek volna: Ebből MK lesz! Persze szép dolog hogy megakartak újulni és valami mást adni mint amit már ismerünk, de kicsit túl messzire mentek.
Viszont a harcrendszer olyan fenomenális lett hogy öröm vele játszani. De az MK rajongó lelkem, aki együtt nőtt fel a sorozattal az kicsit csalódott és hiányolja a sorozatra jellemző elemeket, karaktereket, helyszíneket és hangulatot.
Remélem a következő rész egy hibrid lesz ami az új harcrendszert fogja tökéletesíteni és a régi részekből meríti a világot és a rostert.
24.
24.
Nicodemus
MKX a lentebb emlegetett hibái ellenére is az egyik legjobb verekedős játék a piacon. Azért csak az "egyik" mert ízlés kérdése a dolog. Aki világ életében Tekken-es volt vagy SF-es az úgyis azoknál fog maradni.
Én viszont gyerekkorom óta MK fan vagyok, nekem az a kedvencem. Mechanikai szempontbol az MKX a legjobb rész a sorozatban, viszont karakterek-történet-pályák-hangulat terén a 9 visz mindent.
23.
23.
oak79
Az u3 motor miatt nem igen tud ez szebb lenni, de jelenleg is az MKXL a legszebb, legjobb és legtartalmasabb verekedős játék a piacon és az Injustice 2 is szépnek tűnik egyelőre. Az más kérdés, hogy az U3 motor nyújtotta kicsit műanyaghatású arcok élettelennek hatnak, és ezzel nem lehet vitatkozni. Ennek ellenére tartom, hogy messze szebb ez vagy az MKXL mint bármelyik másik verekedős játék.
22.
22.
Yanez
#20: Jóóó régen láthattad már a DoA4-et!
21.
21.
Nicodemus
Elvileg NEM lesz PC-s megjelenés.
DOA4 szebb mint az MKX? lol
20.
20.
tirpa
#10: Ezt nem tôlem kérdezted, de szerintem a Dead or Alive 4-nek messze gyönyörûbb a grafikája. 2005-ben jelent meg, xbox360 nyitócímként. Bár azóta ki jött az 5. rész is, de azt sajnos nem Itagaki felügyelete mellett csinálták, ezért el is lett rontva rendesen...
19.
19.
DON GONDOCS
Mikorra várható a pc-s megjelenés? Fél év?
18.
18.
Mortis
ezzel pont maguk ellen dolgoztak a fejlesztők: hogy játsszon valaki 1 kézzel verekedős játékot? az még a profiknak se megy így igazán...:)
17.
17.
Nicodemus
Persze látom a rációt ebben a gondolkodásban is: Nem kellett open world világot alkotniuk, és nem kellett több száz karaktert sem életre kelteni. Pár méter hosszú 2D-s pályák vannak és egy limitált számú roster. Nos a kérdés akkor felmerül: Miért nem tudtak egy brutálisan gyönyörű játékot csinálni ha ennyire kevesebb munka volt vele mint pl. egy mai sand box rpg-vel?! Miért nem tudtak sokkal szebb játékot csinálni mint a sokkal nagyobb és komplexebb játékok a piacon?!
Persze egy szakmabeli biztos tudna rá válaszolni.
14.
14.
Nicodemus
#11

Szerintem nem a pályák minőségével van baj, hanem a mennyiségével. Nagyon kevés, főleg a 9hez képest.
Nevetséges a story mód is, egyrészt mert nagyon kevés helyszínen játszódik (mivel lusták voltak pályákat tervezni) másrészt meg förtelmesen gyengék lettek a dialógusok is és a törtènet is.
Szóval nevetséges pálya mennyiség és szégyenletes story mód. Ezeket leszámítva egy nagyon igényes játék.
Bár egy dolog szemetszúrt még: A 9-edik résszel ellentétben itt nem sebződnek látványosan a karakterek harc közben. A 9ben látszott a levált húsuk, és a vérük is a testükön. Itt meg csak izzadnak, de azt úgy hogy a meccs végére olyanok amint akit bekentek olajjal tetőtöl talpig.
10.
10.
Nicodemus
#9
Nagyon szép az MKX, de valóban nem tökéletes. Viszont: Mondj nekem olyan verekedős játékot ami szerinted "szebb"!
8.
8.
Red-E-Kamp Van
Inkább a dizájn az, ami nem mutatós.
Valahogy nem áll össze. Nekem sem tetszik. De én általában egy ilyen játékkal sem vagyok elégedett több téren sem.Úgyhogy ez csak egy igazi mellékvélemény.
4.
4.
dcba
#1: Most komolyan mi a baja az MKX grafikajanak? Gondolom nem ugy mondtad ezt, h very lowon fut csak a jatek. Nalam ultran baromi jol nez ki a jatek.
3.
3.
redsovi
#1: Az első rész sem (volt) mondató kifejezetten szépnek--tény, mégis a megjelenése óta baszatom vele a mai napig, mert marhára élvezetes cucc. A trélerek alapján ez sem lesz különb.
2.
2.
RangerFox
Wow. Eddig egyáltalán nem érdekelt a játék, aztán most valamiért nagyon elkapott a verekedős játékok hangulata.
1.
1.
KRAT0S
Kár hogy a grafika megint el lesz sz@rva... (MKX) :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...