Horizon: Zero Dawn - Aloy lehet a Sony jövője

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 15.
  • Hír
Link másolása
Ugyan még meg se jelent a Killzone-sorozat alkotóinak legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn, a Sony már most nagyon bizakodó Aloy kalandját illetően. Jon Edwards termékmenedzser szerint Aloy egyértelműen a jövő PlayStation-ikonja.

A Sony már a Nathan Drake nélküli jövőt építi, és nagyon úgy néz ki, hogy ezt a jövőt többek között a Guerilla Games legújabb játékának főhősére, Aloyra alapozzák.

A Sony Interactive Entertainment termékmenedzsere, Jon Edwards ugyanis nemrég interjút adott az MCV-nek, és nagyon bizakodóan nyilatkozott a Horizon: Zero Dawnról. Edwards elmondása szerint a főhős, Aloy is egy nagyon karizmatikus, erős karakter, így nem tartja kizártnak, hogy a jövőben Nathan Drake és Sackboy után akár pont ő legyen a Sony PlayStation-részlegének egyik új, meghatározó arca.

Ehhez persze arra is szükség lesz, hogy az Európában március 1-jén boltokba kerülő játék sikeres legyen, hogy aztán a jövőben komoly franchise-zá nője ki magát.

A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

31.
31.
KopyAti
A cikkhez meg annyit, ha ilyen merészet nyilatkoznak egy még meg sem jelent játékról, akkor gondolom toltak vele sokat, és meggyőzte őket. Szerintem jó lesz, de ha nem, hát eladom hamarba okosba!
30.
30.
KopyAti
#16: Most mi a franc bajotok van az előrendelőkkel? Miért fáj nektek az, ha valaki előrendeli? Főleg miért ostoba f@sz? Mert ha nem tetszik, úgy is eladom, nem?? A másik meg, ha előrendeled, kedvezményt kapsz pár ezres formájában. Hihetetlen!!!
29.
29.
PaprikaJancsi
#13: Vagy tudja, hogy szar lesz, és megy az utolsó mentés, a marketing. :D
28.
28.
Mortis
nem azért lesz valami ikonikus, mert annak szánják, hanem azért mert megérdemli: mert megragadja az emberek képzelőerejét, mert a karakter tökéletes fúziója a technikai szakemberek hozzáértésének, a kreatívok tehetségének s a színész karizmájának. Mi jut először a játékos eszébe a Sony-ról? Attól függ mikor kezdte: ha már a PS 1-gyes érában is ott volt, akkor Crash, Snake, Sly Cooper, Jak és Ratchet; ha később kapcsolódott be, akkor lehet Kratos, Drake és kb. ennyi, mivel az utóbbi 10 évben a játékok egyre kevésbé szólnak az alkotás szenvedélyéről. manapság focus-group-pok igényeinek kielégítésére készítenek karaktereket, akiknek így kb. egy szemernyi érdekfeszítő karakterisztikája nem lehet. esküszöm, az indie piac a pixelszereplőivel emlékezetesebb személyeket adnak, mint az AAA játékok legnagyobb része.
23.
23.
tyber16
#22: Én is annyira mosolygós leszek, ha ne adj isten tényleg jönnek azok a tesztek amikből kiderül, hogy tényleg sajnos egy középszerű játék lesz, és kb 2-3 hét után már tele lesz a facebook meg egyéb oldalak eladó Horizon Zero Dawn-okkal. PL. már a Resident Evil 7-et is elég szépen osztogatják. ;) Ettől függetlenül azért én is várom a játékot, drukkolok neki, de azért megtartom a 2 lépés távolságot egy darabig.
22.
22.
kamgecam
#16: Olyan mosolygós leszek amikor jönnek azok a tesztek! :) Baszó lesz ez a game ahogyan a Nioh is az lett! Áhh,kész ahogyan már ez az év indult Playstation fronton. Gravity Rush 2, Yakuza 0, Kingdom Hearts, most Horizon, utána Persona 5! Nem kímélik a pénztárcámat! Nagyon bedurvultak és úgy osztogatják a jobbnál-jobb exkluzív címeket mint a cukorkát! És még mi jön ezután? Sony is on fire. Már csak a Bloodborne 2 kell bejelenteniük E3-on! :D
13.
13.
aordog
Egy ilyen kijelentést csak akkor mondana bárki, illetve a Sony is csak akkor lenne bizakodó ha már látta a játék minden oldalát.
Gondolom valamit tudnak!
Egy biztos: van benne potenciál és most végre kapunk valami mást....
11.
11.
Duken
#8: Egyetértek, egy játéknak sem tesz jót a hájp. Az Nms sem egy szar játék csak közel sem teljesítette az elvárásokat de ilyen volt a Watch Dogs is emlékeztek? Pedig az sem egy szar játék de messze nem azt adta aminek el akarták adni, a világmegváltó játék. Pff. Szépen meg kell várni a teszteket, a kritikusok és a játékosok visszajelzéseit aztán kiderül.
9.
9.
giga321
8.
8.
Ecneb
Nagyon várom ezt a játékot, de kezd zavaró lenni hogy heti 2 hír is szól GK-n róla. Mi ez a hype már megint? Eddig amit hype-oztatok az mind szar lett :D (NMS)
7.
7.
Őrnagy
Egyszer szívesen olvasnék egy ilyen nyilatkozatot: "A következő játékunk középszerű lesz, élettelen, unalmas világgal, ismétlődő küldetésekkel. Az irányítás is nehézkes lesz. Remélem, ha elég sokat reklámozzuk, talán lesz kis nyereségünk."
6.
6.
zsocc-nrg
Ajánlom nekik hogy jól sikerüljön mert amit eddig láttam belőle az maximálisan meggyőzött. De szerintem nem lesz okunk panaszra :)
5.
5.
tsulok
#3: Én sem hiszem, hogy sok helyen fog max pontot kapni. 8-9 pont közötti átlag teljesen reális az eddig látottak/hallottak alapján, ami szerintem teljesen jó.
4.
4.
ADMlN
#2: Már nagyon várom a teszteket, én szurkolok a játéknak.
3.
3.
Yanez
Már nagyon kíváncsi vagyok hogyan fog szerepelni a játék, ami a kritikákat illeti. Bármennyire is promózzák és hájpolják, szerintem maximális pontszámokat nem nagyon fog elérni, de abban biztos vagyok, hogy a közepes kategóriánál sokkal jobb címről van szó. Aztán remélem tévedek, és csak úgy röpködnek majd a 10 pontok!
2.
2.
tsulok
Kb egy hete elküldték a teszt példányokat, hétfőn lejár az embargó. Meglepne ha a játék nem lenne minimum jó.
1.
1.
KRAT0S
" Aloy is egy nagyon karizmatikus, erős karakter"

Maximálisan egyetértek az úriemberrel.(alig várom hogy rátegyem a koszos kis mancsom...:D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...