Watch Dogs 2 - bemutatkozott a második DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft leleplezte a Watch Dogs 2 második DLC-jét, a Human Conditionst, amely három új DedSec-hadműveletet tartalmaz új missziókkal és összesen ötórányi tartalommal. Előzetesünk is van róla.

A Human Conditions három új single küldetést tartalmaz, név szerint az Automatát, a Bad Medicine-t és a Caustic Progresst. Marcus ezúttal a Nudle (a Google helyi megfelelője) önjáró autóban futó új biometrikus biztonsági rendszert töri fel.

Az Automatában a DedSec megtudja, hogy a Nudle pofátlanul lenyúlja az utasok személyi adatait, ráadásul azt is eldönti, hogy ki haljon meg a balesetek során. Például az autóban magasabb Life Score-ral rendelkező emberke biztosan túl fogja élni a szerencsétlenséget. A hackercsoport természetesen nem hagyja, hogy a Nudle istent játsszon.

A Bad Medicine-ben Marcus egy bérgyilkossal társul majd, hogy egy közös ellenségükkel végezzen, aki a város kórházait tartja a kezében.

A DLC-t az alapjáték történései alatt, vagy azok után is végigjátszhatjuk, elvégre az új küldetések tematikusan elkülönülnek tőle.

A Human Condition a jövő héten élesedik PS4-en, míg március végén PC-n és Xbox One-on is elérhetővé válik.

2.
2.
FlexSteel
Így van. Jöhet minden mennyiségű DLC. Bár az első résszel sem volt annyira nagy bajom mint sokaknak, de ez bőven jobb lett. Sokkal jobban bírom mint a GTA-t.
1.
1.
dareal
zsírcsászár, amennyire nem jött be az első rész, annyira bejött a második rész, így varom a dlc-ket is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...