Watch Dogs 2 - bemutatkozott a második DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Letöltés
A Ubisoft leleplezte a Watch Dogs 2 második DLC-jét, a Human Conditionst, amely három új DedSec-hadműveletet tartalmaz új missziókkal és összesen ötórányi tartalommal. Előzetesünk is van róla.

A Human Conditions három új single küldetést tartalmaz, név szerint az Automatát, a Bad Medicine-t és a Caustic Progresst. Marcus ezúttal a Nudle (a Google helyi megfelelője) önjáró autóban futó új biometrikus biztonsági rendszert töri fel.

Az Automatában a DedSec megtudja, hogy a Nudle pofátlanul lenyúlja az utasok személyi adatait, ráadásul azt is eldönti, hogy ki haljon meg a balesetek során. Például az autóban magasabb Life Score-ral rendelkező emberke biztosan túl fogja élni a szerencsétlenséget. A hackercsoport természetesen nem hagyja, hogy a Nudle istent játsszon.

A Bad Medicine-ben Marcus egy bérgyilkossal társul majd, hogy egy közös ellenségükkel végezzen, aki a város kórházait tartja a kezében.

A DLC-t az alapjáték történései alatt, vagy azok után is végigjátszhatjuk, elvégre az új küldetések tematikusan elkülönülnek tőle.

A Human Condition a jövő héten élesedik PS4-en, míg március végén PC-n és Xbox One-on is elérhetővé válik.

2.
FlexSteel
Így van. Jöhet minden mennyiségű DLC. Bár az első résszel sem volt annyira nagy bajom mint sokaknak, de ez bőven jobb lett. Sokkal jobban bírom mint a GTA-t.
1.
dareal
zsírcsászár, amennyire nem jött be az első rész, annyira bejött a második rész, így varom a dlc-ket is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...