Már VR-ban is játszható a PS4-es DiRT Rally

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 20.
  • Letöltés
A Codemasters egy új fizetős DLC-vel PlayStation VR-támogatással is felvértezte a DiRT Rallyt. Ehhez kapcsolódik egy új kooperatív mód is, ahol a második játékos a navigátor szerepét tölti be.

Ellentétben más VR-frissítésekkel, a PS4-es DiRT Rallyban az egész játék játszható a virtuális valóságban, nem csak egyetlen mód, mint a Driveclub VR esetében. A DLC egyébként 3990 forintba fáj.

Emellett élesedett egy új kooperatív mód, melyben az egyik játékos PS VR-ral a fején versenyzik, míg a másik a navigátor szerepét tölti be, és az utasításokat a tévé képernyőjéről olvassa.

Ha PlayStation 4 Prón játszol, akkor némileg szebb látványnak örülhetsz VR-módban, mint a normál konzolon.

8.
Oldman
Ez a szimulátor az egyik legélethűbb amivel közel s távol játszottam eddig! Sok időbe telik míg az ember ráérez az irányításra, de ha ezt elsajátítottuk, akkor fergeteges élményben lehet része azoknak, akik szeretik a teljesen élethű rally élményt, mindezt közel 60fps-el. Rezzenéstelen a játékmenet! Szemüveggel egy élmény lehet vele játszani. :) A verdák komolyan törnek ha kell, ez kevés autós programnál mondható el. Mert bizony ez is egy fontos momentum, bárki bármit állítson is ezzel ellentétben. Szerintem...
7.
Falcon
Mindenidök legjobb rally szimulátora most még jobb lett ez volt az a játék ami miat rohantam kormányt venni ( logitech G 29+h válto) de ez már sok lenne megvenni, vr szemüveg és ps 4 pro-m sincs :( lassan fél milla kell egy teljes élményhez
5.
Gykrizsi
#4: +1, ez az igazi gond. Ha ne adj Isten még érdekes is lenne, azért meg pénzt kérnek. 4K igenis sok azért, hogy igazából nem kapsz semmit, mert a tartalom változatlan. Bár én magam nem hiszek a VR-ben, sajnos ezek sem sokat erősítenek a helyzetén.
4.
Grabowsky30+
Az ilyen játékokban domborít nagyot az összes VR eszköz, mintha ezekhez találták volna ki főleg! Jó nagy pofátlanság plusz lóvét kérni a VR dlc-ért! PC-n simán megy Oculus-al meg VIVE-al is, jó nincs benne a co-driver mode, de őszintén ki nem szarja le!
3.
crashpipi
Nagyon gondolkodtam, hogy megveszem megjelenéskor, de attól tartok, mire lesz rá 4-5 igazán jó játék (2 év), kiadnak egy 2.0-t belőle, úgyhogy inkább várok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...