DiRT Rally PC, PS4, XBOXONE

Vadi új felvonással jelentkezett a DiRT-sorozat, amely ráadásul visszatér a gyökerekhez.

A Grand Theft Auto V játékosai tisztelegtek Ken Block előtt

Grand Theft Auto-játékosok egy csoportja összefogott, hogy egy szívhez szóló tisztelgést készítsen Ken Block, ikonikus rallyversenyző és kaszkadőr részére.

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.

Ingyenes a Steamen a DiRT Rally

Korábban már sok különböző helyen volt lehetőségünk ingyen beszerezni a Codemasters ralis alkotását, ezúttal viszont nincs másra szükségünk, csak egy Steam-felhasználóra, és máris csikoroghatnak a gumik.

Ingyen tölthető a DiRT Rally

A Humble Store jóvoltából vasárnap estig ingyen beszerezhető az elmúlt évek egyik legjobb ralijátéka, a DiRT Rally. Nem kell mást tennetek, csak fel kell iratkoznotok az üzlet hírlevelére.

MacOS-en is tiszteletét teszi a DiRT Rally

A Codemasters és a Feral Interactive hivatalosan is bejelentették, hogy napokon belül megkapjuk Apple-készülékekre is a népszerű ralijátékot, a DiRT Rallyt. A Macintosh-ra portolt változat november 16-án válik elérhetővé.

Már VR-ban is játszható a PS4-es DiRT Rally

A Codemasters egy új fizetős DLC-vel PlayStation VR-támogatással is felvértezte a DiRT Rallyt. Ehhez kapcsolódik egy új kooperatív mód is, ahol a második játékos a navigátor szerepét tölti be.

Holnaptól Oculus Rifttel is tolhatjuk a DiRT Rallyt

Izgalmas frissítés érkezik az elmúlt időszak egyik legjobb ralijátékához, a DiRT Rallyhoz: az ingyenes javítás Oculus Rift-kompatibilissé teszi a címet, így VR-szemüveggel a fejünkön is versenyezhetünk majd.

DiRT Rally teszt

A Codemasters visszatért a gyökereihez, és olyan autóversenyt készített, amiről egész életünkben álmodtunk. 130 millió bétateszteléssel töltött kilométer, több mint 40 autó és 70 helyszín, valósághű játékélmény, ülésállítás, úristen!

Öt év után végre nyereséges a Codemasters

Miután bejelentette, hogy megmenti a Driveclub mögött álló fejlesztőcsapatot, újabb jó hírrel rukkolt elő a versenyjátékokra szakosodott Codemasters: öt év után először nyereséget tudott elkönyvelni.

Brit toplista: élen nyitott a Quantum Break

Láthatóan érdekelte a briteket a Quantum Break, a Remedy fejlesztése ugyanis kapásból a játékeladási toplista élén nyitott. A The Division egy hónap uralkodás után adta át a trónját.