Nioh - mi a helyzet a jövőbeli tartalmakkal?

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Team Ninja felvázolta, hogy a következő hónapokban milyen tartalmak érkeznek a szamurájos soulsborne-hoz. Már márciusban kapunk tíz kimondottan nehéz küldetést, de áprilistól fizetős DLC-k is jönnek.

A Nioh jött, látott és győzött, és még azt is bebizonyította, hogy a Dark Souls receptje a szamurájos körítéssel is remekül működik. A Nioh persze megtalálta saját hangját, a harcrendszere brutálisan ádáz és mély, nem tekinthetünk rá szimpla klónként.

Jó hír, hogy a Team Ninja továbbra is támogatja a játékot, a fejlesztő egy livestreamben ismertette a csapat jövőbeli terveit. A következő időszakban két ingyenes és három fizetős DLC-vel bővül a repertoár. Lássuk sorjában őket!

  • Március végén egy ingyenes frissítés jön, ami 10 extra nehéz missziót tartalmaz, melyben bossharcok is lesznek.
  • Április végén ingyen megkapjuk a régóta áhított PvP-módot. Végre más játékosokat is lekaszabolhatunk elszeparált arénákban.
  • Az első fizetős DLC, a Dragon of the North április végén érkezik új fegyverekkel, küldetésekkel, karakterekkel, guardian spiritekkel, yokai ellenségekkel és pályákkal. William Japán északi részébe utazik, ahol találkozunk Date Masamune-nel, aki a régió felett uralkodik. Sendai városát is felkeressük, amit a "félszemű sárkánynak" becézett nemes alapított. Őt láthatjuk az alábbi képen:

  • A második fizetős DLC Japan’s Best Warrior címen fut, a tartalma és dátuma még nem ismert.
  • Hasonló a helyzet a harmadik prémium csomaggal, ezt Peaceful and Tranquil címen keressétek majd.


A lista eléggé impozáns, remélhetőleg még tovább dagad a Nioh rajongótábora!

19.
19.
ADMlN
#18: What goes around, comes around.
18.
18.
Yanez
#17: Na pont erről beszéltem...
17.
17.
ADMlN
#14: Jajj, azért ne játszd a hattyúhalálát, mert te közismerten nagy Sonys vagy, a tagnak meg tipikusan az a hozzáállása, hogy "ezt a Sony csinálta, tehát csakis jó lehet, aki meg nem ért egyet az kussoljon".
Azt valahogy még sose láttam a könyöködön kijönni amikor egyesek mindenkit elküldenek a búsba a Sonys játékok alatt akik nem csak azok zsenialitását hajlandóak meglátni.
9.
9.
Yanez
#8: BB-t megvettem. Több órát is belenyomtam. Meh.
8.
8.
kamgecam
#7: Ejj Yanez nem tudod mi a jó! A Bloodborne is jelenleg a legjobb sony exkluzív játék tessék kipróbálni.Ha látlak,share play-en átadom ha bírja a net és nem túl nagy a távolság,....Te mocskos yenki! :P
7.
7.
Yanez
#5: Elnézést, lehet tévedek, csak ezeket olvastam több helyen. Engem személy szerint hidegen hagy a game.
6.
6.
kamgecam
#5: Egyetértek.
A harcrendszer ha nem is jobb a Nioh-ban de mélyebb, viszont a Bloodborne vagy a Dark Souls világa és a pályadizájn sokkal kidolgozottabb és személy szerint nekem jobban bejön. Bár semmiképpen sem nevezném Souls klónnak a Nioh-t.
Mellesleg talán azért érzik ezt a késztetést a "sony fanok" mert ugye az első és a második souls játék is (Demon,S Dark S1)sony exkluzív volt. :)
5.
5.
ADMlN
#4: Lol, dehogy csiszoltabb. Nem értem a Sony fanok miért érzik minden Sony exkluzív Souls klón megjelenésekor a késztetést, hogy egyből szuperiornak kiáltsák ki azt.
Jó játék a Nioh, bizonyos területeken előrelépés a Souls játékokhoz képest, bizonyosokban meg visszalépés, de hogy "sokkal csiszoltabb" lenne, az hülyeség.
Azt természetesen megértem ha valakinek ennek jobban bejön a stílusa, az egyéni ízlés kérdése.
4.
4.
Yanez
#2: Maguk a Souls rajongók is azt vallják, hogy ez sokkal csiszoltabb játék, a kihívásról nem is beszélve! Aki imádta/imádja a Souls nehézségét, az odavan a Nioh-ért. Jó játékot hozzá a DS széria és BB rajongóinak!
2.
2.
Spiderling
Ilyenkor bánom hogy, belekezdtem PC fejlesztésbe..
Mert ez a game, lazán megérne egy PS4-et, csak jelenleg nem tudok beruházni rá..
Néztem gameplayt a TheVR-tól, nagyon komoly, szépen összerakott szamurájos game.
Dark souls ide vagy oda, engem ez sokkal jobban megfogott, a Nioh.
Itt jobban működik, csiszoltabb a harcrendszer, és sokat nyom a latba.. :)

Utolsó mondatban van egy elirás:
"remélhetőleg még tovább tagad a Nioh rajongótábora"
Gondolom, még tovább dagad, az a tagad. Peace!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...