Nioh PC, PS4

Régi adósságot törlesztett a Team Ninja: megjelent a Nioh!
Típus: Akció

Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

2,5 millió eladott példánynál jár a Nioh

Most ünnepli második születésnapját a Dark Souls inspirálta, feudális Japánban játszódó Nioh, amit egy remek mérföldkővel ünnepelt meg a Team Ninja és a Koei Tecmo.

Kétmillió eladott példánynál jár a Nioh

A Team Ninja a Twitteren újságolta el a hírt, miszerint a kíméletlenül nehéz akció-RPG-jükből már több mint 2 millió példány talált gazdára világszerte. Érdemes volt a Dark Souls játékmenetét a japán feudalizmussal ötvözni.

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.

Egér- és billentyűzettámogatást kap a PC-s Nioh

A Nioh PC-s verziója sajnos egér- és billentyűzet-támogatás nélkül került a boltokba. Szerencsére a Koei Tecmo meghallgatta a játékosok panaszait, így a következő nagyobb frissítés már ezt a nagy hiányosságot is orvosolni fogja.

Félkész PC-s port lett a Nioh: Complete Edition

Tegnap jelent meg a Team Ninja nagy sikerű soulsbourne címe PC-re, ám a Nioh: Complete Edition komoly irányítási problémákkal küzd. Az egy dolog, hogy nem támogatja az egeret, billentyűzettel is roppant kellemetlen terelgetni Williamet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Nem támogatja az egeret a PC-s Nioh

Néhány nap és a boltokba kerül a PC-s Nioh: Complete Edition, de néhány streamer már megosztotta tapasztalatait a játékról. Mint kiderült, a PC-s változat hatalmas öngóllal indít: kizárólag a kontrollert és a billentyűzetet támogatja.

Mozgásban a Nioh: Complete Edition

Hamarosan elérkezünk a Nioh: Complete Edition megjelenésének napjához. Európában csak PC-re érkezik a program, míg odahaza, Japánban PlayStation 4-re is elérhető lesz. Az új trailer a számítógépes változatra fókuszál.

Denuvo nélkül védekezik a Nioh: Complete Edition

Miután kiderült, hogy a Koei Tecmo által fejlesztett Nioh érkezik PC-re, azt is megtudtuk az imént, hogy a port nem lesz felszerelkezve a Denuvo védelmi rendszerével.