Ki lehet az Overwatch új karaktere?

Link másolása
Érdekes álinterjút közölt a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán, amiben a 11 éves feltaláló, Efi Oladele mesélt ötleteiről. Sanszos, hogy hozzá kapcsolódik majd a játék huszonnegyedik karaktere.

Képzeletbeli interjú jelent meg az Overwatch hivatalos oldalán, melyben a fiatal feltalálóval, Efi Oladelével beszélget egy újságíró. A 11 éves kislány lenyűgöző eredményeket ért el a robotikában és a mesterséges intelligencia fejlesztésében, ezért felvételt nyert a fiatal tehetségeket gondozó és támogató Adawe Alapítványba. A rövid interjúban nem árulja el, hogy mire fogja költeni az alapítványtól kapott pénzt, de sejtelmesen megjegyzi, hogy van már ötlete rá.

Egyelőre nem tisztázott, hogy maga Oladele vagy egy hozzá kapcsolódó szereplő lesz-e az Overwatch új karaktere. Mi inkább az utóbbira tippelnénk, mindenesetre reméljük, hamar leleplezik!

2.
2.
#1: Azért az mókás is lenne, ha Crews egy kislány hangját adná.. :D Szerintem az sem kizárt, hogy a csajszi épít egy robotot, és az lesz Doomfist, vagy ilyesmi. Mondjuk ne menjünk el Kaplan kijelentése mellett sem, miszerint "24 is not who you think it is."
1.
1.
giga321
Doomfistnek örülnék ha megjelenne. Elv terry crews adja a hangját valakinek majd a játékban. És amekkorának kinéz Doomfist (körvonalak) Crews simán illik rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...