Virtual Console nélkül startol el a Switch

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 23.
  • Gyászhír
Link másolása
Kevesebb, mint két héttel a hivatalos premier előtt tisztázódott, hogy a Switch megjelenésére nem sikerül élesíteni a Virtual Console-t, így egy darabig még nem játszhatunk régi játékokkal. Emellett közelebbről is megnézhetjük a konzolt.

A legfrissebb hírek szerint a Nintendo nem készült fel száz százalékosan a Switch premierjére. Most már hivatalos: a Virtual Console szolgáltatás nélkül startol el a masina március 3-án, bővebb felvilágosítást későbbre ígértek a kiotóiak.

A Virtual Console lényegében egy emulátor, amellyel régebbi Nintendo-játékokkal játszhatunk az adott konzolon. Vásárlás és letöltés után a NES, a SNES, a Game Boy, a Game Boy Color, a GBA, az N64 és a Nintendo DS sikercímeivel nosztalgiázhatunk a Virtual Console segítségével.

A gyártó emellett pár fontos részletet is megosztott velünk az új konzolról. A rendszerfrissítések a háttérben töltődnek le, úgy tervezték őket, hogy gyorsan települjenek és ne zavarják a játékélményt.

Az eShopon belül találunk majd egy hírszekciót, ahol a közelgő játékokról és egyéb frissítésekről kaphatunk felvilágosítást. Ha egyszer megvettünk egy adott digitális Nintendo-játékot, azt később otthon vagy útközben is letölthetjük, feltéve, ha van a közelben Wi-Fi-kapcsolat.

Fentebb nézhetitek meg a hivatalos kicsomagolós videót. Az alábbiakban a konzol menürendszerére vehettek egy pillantást:

Végül megnézhetitek, miként szabhatjuk testre Switch-avatárunkat és a Mii-profilunkat:

28.
28.
sasncore
Ez a gép japánoknak, és rajongóknak készült. Ők megveszik, hiszen később lesz hozzá Zeldás bögre, és Mario-s szívószál.Jó lenne már valami gép mint az első Wii, ami a plebnek szól.
27.
27.
kergabi83
#25: Sok mindenre nem számitok, de tudom hogy a Wii U megjelenése után, kb fél évvel kezdtek nyilatkozni a kiadók. Most miért lenne másképp, addigra eldől a sorsa. A Nintendora ugyan nincs mit alapozni, az eladásoktól függetlenűl egy fillért nem fog engedni az árból. (Ahhogy a WiiU-nál sem tette)
26.
26.
kopic
Gyere Skipper es mondd meg hogy itt mindenki egy rakas idiota, a Nintendo az isten, ez nem is akkora hatrany, a Switch lesz olyan eros mint az XO...
25.
25.
Darksiders84
#17: Nekem is ez a véleményem én is így teszek megvárom a karácsonyt Mariot mert ezért az 1 db játékért a Zeldáért nem éri meg nekem.de lehet akkor se lesz más a helyzet és meghagyom a boltban másnak.
24.
24.
delphijos
#22: Nekem van egy, lehet hogy a játékkínálat hmm... olyan amilye, de a kedvenc PSP-s RPG-im remekül futnak rajta. Én buszon, munkába nem hordok ilyet, de nyaralásra viszem, "esőnapon" jól szolgál.
23.
23.
dcba
#22: Hupsz tevedtem egy col-t

Ja tudom h kiraly kis gep vlt europai megjelens elso napjan mar vettem is meg, igaz mar jo ideje hozza sem nyultam de megjeleneskor sokat nyuztam. A resistance nekem baromira tetszett pl nem tudom miert utaljak annyira, plusz a killzone is megmutatta h birna a kis gep a gyurodest ha foglalkoznak vele. Kar, h hagytak igy megdogleni
22.
22.
kergabi83
#21: +1
Nem kötözködök ám, de a Vita 5 collos Super Amoled volt. Szinte napra pontosan öt éve jelent meg, emlékszem a Ganestop-ban ki volt állítva már aznap. Modern kis cucc volt, 3G, youtube, browser, minden volt rajta! :)
20.
20.
kergabi83
#19: Szivorgyújtó töltőt már láttam a boltban. (Switch-hez dedikáltat)
Biztos lesz majd Battery Pak, úgy mint a Game Boy idejében! :D
Jó pénzért persze.
Addig sem árt majd egy combosabb energy bank a zsebben, ha kimozdulsz vele a lakásból.
19.
19.
delphijos
#17: Anélkül hogy belemennék megint valami vitába, pontosan ezt kell tenni. Karácsonyig eldől a legtöbb olyan kérdés ami pl. engem most aggaszt. ( nem a böngésző és a netflix ) hanem a többi. ( pl. játék felhozatal. Nem Bomberman-al , Just Dance-el ,Skyrim-el akarok játszani )

Egyébként azért pl. az aksi idő tényleg nem túl biztató, ha hivatalosan is 2.5 óra egy Zeldával azért nem jó. Egy Vita sokkal tovább ment, és a 3DS is. Az meg hogy még külső aksit is hordjak vele már elég vicc kategória.
17.
17.
kergabi83
Ezzel érdemes lesz karácsonyig kivárni. Addig befut a Mario, gondolom lesz majd csomagban is. Talán feláll addig a rendszer is, ami a rajtnál elmarad, meg az is kiderűl, hogy milyen jövő elé néz a Switch. Ha nem túl rózsás a helyzet, nállam (most először) parkolópályára áll a Nintendo.
14.
14.
Gamelord
#13: De lesz böngésző, csak nem megjelenéskor.
11.
11.
Gamelord
Egyébként az hogy félkészen adják ki a konzolt, még nem jelenti azt hogy hónapokon belül ezek a dolgok nem fogják megkapni a támogatást. Azért ne tegyünk úgy, mintha rohadt fontos cuccok maradnának ki. Tény, hogy szarul néz ki, hogy a startnál hiányzik egy csomó minden, de ezek a többségnek nem fognak hiányozni, és pótolva lesznek rövid időn belül (valószínűleg). Gondolom kell a bevétel a negyedévbe azt kapkodnak. Nem jó marketing, de nem fogunk belehalni.
10.
10.
lesik20
Nem baj fiuk ott van az új Zelda.

Azért megéri 110-120 ezret fizetni
9.
9.
dcba
#8: Ennyi, jon 4-5 Mario, Jon 3 Zelda, 3 Donkey Kong, talan egy Wario (ezt mondjuk nem hiszem, valamiert a kis kedvencemet nem porgetik annyira), majd ezekbol lesz egy bunyos meg egy autoversenyos jatek, lesz par regebbi multiplatformbol switch valtozat, havi szinten lehet orulni az 1 honapra kolcsonkapott 30 eves jateknak 30 napig (mar ha a pancser nintendo kepes lesz beuzemelni azt az emulatort, amit a hobby modderek mar 20 eve siman lefejlesztettek es egy 3310esen is siman fut), mire beersz a melohelyre, mar dughatod is fel a toltore a Switchedet, ami mar be sem kapcsol, mert feluton ugy lemerult, majd amikor feltoltotted es mennel hazafele eszmelsz ra arra, h a controllereket nem toltotted fel, tehat a buszon majd csak nezegeted, h van ilyen geped, de jatszani nem tudsz rajta, felev mulva a sok mozgatastol, a controllerek kilazulnak es a busz utan futas kozben, egyiket elhagyod, amin a mogotted szintugy a busz utan futo azonnal ra is lep, a dokkolobol ki-be huzogatastol a kepernyo fog karcoldoni, vagy tehetsz ra foliat, ami szinten karcolodik amit cserelgethetsz havonta.

Mit felejtettem ki?

#DayOnePreOrder!!!!!!!!!
8.
8.
zozo76hun
zelda lesz? lesz!
mario lesz? lesz!
akko' meg mi a faszt pofaztok allandoan?

:)
7.
7.
FlexSteel
Mi a f@szom derül még ki? :D Komédia az egész. A szarért kellett belekezdeni egy olyan konzol projektbe, ami ennyi sebből vérzik.
6.
6.
aordog
4.
4.
delphijos
A Nintendo amúgy sem erről szól.....
2.
2.
Heldengeist
infGROy.gif

Nem baj, jó ez, csak mi nem értjük, mert utáljuk a nintendót.
1.
1.
maktub
Ilyen hatalmas nyitó játékkínálat mellett ugyan kinek fog ez hiányozni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...