Troll and I - az összedolgozás szépsége

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 23.
  • Videó
Link másolása
Az 1950-es évek Skandináviájában játszódó Troll and I lényege a kooperatív mód, amit akár osztott képernyőn is élvezhetünk a kanapén ülve. Az egyik játékos egy emberfiút, Ottót irányítja, a másik pedig egy nagy szőrös trollt.

Otto szerencsésnek mondhatja magát, elvégre egy hatalmas trollal barátkozik össze. Ám mindennek megvan az árnyoldala is: a duó menekülni kényszerül a skandináv vadonban, elvégre vérszomjas vadászok lesnek rájuk.

A Troll and I legújabb előzetese a játék főbb jellegzetességeit mutatja be. A lényeg a kooperatív mód lesz, melyben az egyik játékos a mitikus lényt, a másik Ottót irányítja, Persze, ha nincs mellettünk egy barát, egyedül is nyomulhatunk - ilyenkor egy gombnyomással válthatunk a karakterek közt.

Számos akadályt csak közös erővel győzhetünk le. Míg Otto egy falon mászik fel, addig a troll hidat emel két platform közé. A játékmenet kellően mélynek ígérkezik: sok esetben lopakodnunk kell, illetve fegyvereket is kraftolhatunk magunknak az összegyűjtött nyersanyagokból.

A Troll and I március 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, később pedig Switchre is megjelenik.

2.
2.
Darksiders84
#1: Én is rácsodálkoztam hogy ez most mi komolyan itt a megjelenés semmi nem volt róla és olyan amilyen. Esetleg mozifilm lesz és kell mellé játék is?
1.
1.
KeXxX
Ez a faszi aki beszél alatta, se hiszi el hogy ez jó lesz. Mint valamit PS2-es játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...