Mégsem PS4-exkluzív a Crash Bandicoot-csomag?

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 24.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint csak ideiglenesen lesz PlayStation 4-exkluzív a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Az első három Crash-játék felújított változatát tartalmazó pakk június végén veszi be a Sony konzoljait.

A sorozat múltját ismerve annyira nem meglepő, hogy kizárólag PlayStation 4-re jelentették be a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, azonban könnyen lehet, hogy a csomag csak ideiglenesen Sony-exkluzív, és később más platformokon is tiszteletét teszi.

A PlayStation ír Twitter-csatornája szólta el magát a témában, ami először PS4-exkluzívként emlegette a pakkot, később pedig helyesbített, és azt írta, "először" PlayStation 4-re és PlayStation 4 Próra várható a premier. A helyzet azért is érdekes, mert általában fordítva szokott történni a kommunikáció.

Mivel az Activision adja ki a felújított trilógiát (is), a későbbi portolásnak alapvetően semmi akadálya. A fejlesztést egyébként már nem a Naughty Dog, hanem a Vicarious Visions végzi, és a rajt június 30-án esedékes.

15.
15.
zozo76hun
El Diabloo
Regisztráció: 24 órája
Utolsó bejelentkezés: 11 órája
Komment: 12 db
Blogpost: 0 db
Hír, cikk, filmkritika: 0 db
11.
11.
Visali
#7: Bizony bizony. Fáj is érte a szívem, az első játék, amiért ténylegesen elgondolkodtam PS4-en. De ha valami csoda folytán PC-re is kiadnák, akkor első napos vétel lenne.

A PS Vita esélyesnek tűnik, de ha fejlesztenék rá, nem érné meg csak PS4-re kiadni. Emiatt senki nem fog inkább PS Vitát venni PS4 helyett.
10.
10.
Cell4
#9: Arra már csak a pap jön, hogy felkenje az utolsó kenetet!

(Igen, tudom, qrva sok játék jön még rá, főleg Japánból.)
9.
9.
Gykrizsi
#7: Játék, ps vitán? Na ne már, ilyen a világon nincs :)
7.
7.
Yanez
Az is lehet, hogy psvitára jön később, viszont én szurkolok neki, hogy jöjjön Xbox-ra meg PC-re, hisz gondolom sok olyan gamer is szívesen nosztalgiázna, akik bár nem rendelkeznek PS4-el, de anno nagy kedvencük volt Crash rókakoma a PS1 korszakában.
2.
2.
Raam989
Mindegy mire jön, csak ne b.sszák el...
1.
1.
daenath
Remelem PS3-ra is jon ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...