Kiszivárgott a Shadow of Mordor folytatása

Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy Middle-Earth: Shadow of War címen még idén megérkezik a 2014-es Shadow of Mordor folytatása. Az egyik webshop oldalán tűnt fel a cím dobozképpel, leírással és megjelenési dátummal együtt.

Hatalmas szivárgás érkezett a Target nevű webshop jóvoltából, ugyanis idő előtt leleplezték a Middle Earth: Shadow of Wart, azaz a Shadow of Mordor folytatását. A bolt oldalára vasárnap kerültek fel a játék Xbox One-os és PS4-es változatának borítója, megjelenése, valamint rövid leírása - természetesen azóta eltávolították az információkat.

Ezek szerint a cím erre a két platformra biztosan érkezik, és egész pontosan 2017. augusztus 22-én fog megjelenni. A történetről túl sokat nem árultak el, de a sokat dicsért Nemesis-rendszer biztosan visszatér. A címhez készül egy úgynevezett Gold Edition is, mely 100 dollárba fog kerülni, így tippünk szerint ez a változat a Season Passt is tartalmazni fogja.

Mivel a poént lelőtték, nagy eséllyel a napokban a hivatalos bejelentést is megejtik, és akkor trailert is tudunk majd mutatni remélhetőleg.

31.
31.
Stack
Nekem nagyon tetszett a játék.
Én olvastam a könyveket is meg a filmeket is szeretem, szerintem nagyon jól elkapták a világ hangulatát.
A játékmenettel és a story-val nekem nem volt gondom. Ez a Nemezis rendszer nekem pedig különösen tetszett. Amikor szívtam valamelyik warchif-fel, egyszerűbb volt kinyírni és valamelyik csatlósomat a helyére tenni :-)
Azt meg honnan vettétek hogy itt Morgoth lenne az ellenfél? Nem akarok spoilerezni azok előtt akik még nem játszottak vele, de hát pont a gyűrű kovácsolása volt az egyik központi elem a történetben. Abban pedig már csak Szauron játszott szerepet.
26.
26.
Schwag
En ezt nem ertem... A Bethesda tudott egy epkezlab fantasyt osszerakni mindenfele cimezett alap nelkul(lasd skyrim). Na most itt az alap mar tizenx eves es senki se tudott egy normalis skyrim szeru open world fantsyt raepiteni. En ezt nagyon sajnalom, pedig biztos vagyok benne hogy tart karokkal varnak sokan.
24.
24.
DON GONDOCS
#6: Eszetlen kasza az egész, Te is csak Videón láttad ezt a játékot.
23.
23.
Duken
#18: :D Ezen hangosan röhögtem de nem! Alapból ilyen vagyok.Gondolhatod milyen lehetek bélyeggel.Bárcsak úgy osztogatnák ahogyan itt a gk-án...:D dehát ez van mindig a személyeskedés a válasz amikor kifogytunk az észérvekből.-ezt nem neked mondom, neked van humorérzéked tehát intelligensebb vagy mint az itt lévő nagy átlag. Tán még nálam is okosabb vagy! De csak akkor amikor nem kapok be bélyeget! :)
22.
22.
Heldengeist
#15: Azért az elég objektív, hogy mentális retardációban szenvedsz.
21.
21.
felegyi
Ahogy jött úgy tarolt a maga kis módján! Nem volt rossz játék bár 2x raktam fel mire végigvittem... a sztorira azért rámehettek volna, mivel egy LotR -től elvárja az ember hogy üssön ahogyan kell, hatalmas ziccer volt!

Morgoth megjelenésével remélem alkotnak valami jót, emlékszem volt rá utalás a Mordorban is, és a hivatalos sztori szerint sem tűnt el mivel Arda-t itatta át a "will"-je, mint Sauron a gyűrűt!
20.
20.
Mortis
#11: én se vettem észre először. most akkor ez egyenes folytatása akar lenni az első résznek? mikor pont a főkarakter nem fogott meg senkit? rizikós lépés.
19.
19.
fehersam
Nekem bejött, ha megspékelik egy kis coop-al, akkor day one
18.
18.
fehersam
#15: Valahol ingyen bélyeget osztanak? :D

15.
15.
Duken
nem érdekel semmilyen vélemény és kritika a játékról mert szubjektív minden relatív és ha minden viszonylagos akkor ezzel a kijelentésemmel meg is cáfoltam önmagamat mert ha nincs szabály akkor ez sem érvényes

Az igazság az hogy van szabály, van kölcsönös konszenzus lehet releváns valami, valaki, bárki, bármi, van ítélőképesség értékrendszer van objektív ítélet akár tetszik akár nem.

Durva mi?
14.
14.
Darksiders84
Számomra is meglepően szórakoztató volt kicsit talán színtelen volt a világ ha emlékeim nem csalnak de a dögök igen jól néztek ki én is szívesen fogadnám a folytatást.
11.
11.
patka21991
#10: Most zoommoltam rá a képre és vettem észre Gollamot. Szóval sztornózom amit írtam, maradunk a Harmadkorban.
10.
10.
patka21991
#3: Szerintem Ő nem Szauron, hanem Morgoth. És a kép arra enged következtetni, hogy nem Középföldén fog játszódni, hanem Beleriandban (a balrog, meg a sárkány miatt).
8.
8.
crytek
Új FEAR-nek jobban örülnék
6.
6.
Dízel
#5: Ez csak halvány sugara tolkien univerzumának. Semmi gyűrük ura hangulata nem volt. Eszetlen kasza az egész, de nem is lenne baj, csak az bánt mekkora potencial van a gyűrük uraba és akkor ilyenekkel szennyezik a nevét.
5.
5.
azureknight0715
Bárcsak jelen lenne benne gyűrűk urás vonások is pl zene tekintetében
3.
3.
Mortis
Sauron arra enged következtetni, hogy jócskán visszautazunk az időben; kíváncsi leszek pontosan meddig s mennyire mernek majd eltávolodni a filmek által kitaposott ösvénytől.
az első részt nagyon szerettem: ha változatosabb lesz a bejárható terület s finomítanak az alap-mechanikákon( még több lopakodós lehetőséget el tudnék viselni) nagy dobás lehet ez.
2.
2.
Heldengeist
Volt hová fejlődni, remélem nem csak kiadják ugyanazt újra más sztorival.
1.
1.
kastorhun
Örülök neki, bár az első résszel még nem játszottam, de tetszetős.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...