Middle-Earth: Shadow of Mordor PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Next-gen akciójáték készül, ami a Gyűrűk Ura-univerzumban játszódik.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!

A Warner Bros. levédette a Nemezis-rendszert

Nagy valószínűséggel marad a Middle-earth: Shadow of Mordor és Shadow of War kiváltsága a sok elismerést begyűjtő Nemezis-rendszer, ugyanis a kiadó már 2015-ben levédette a játékmechanikát.

Shadow of Mordor - búcsúzik az online rész

Könnyes szemekkel nyugdíjazza a Monolith Productions a Middle-earth: Shadow of Mordor online szegmensét, így a jövő évtől kezdve már nem tudunk majd bosszút állni az orkokon az elesett barátainkért.

Videón a soha el nem készült Gyűrűk Ura-játék

Egy roppant érdekes videó került fel nem rég a YouTube-ra, amelyben egy soha be nem fejezett Gyűrűk Ura-játékból láthatunk jeleneteket. Nem volt egy túl szerencsés befektetés, a Traveller's Tales ugyanis egymillió dollárt költött a projekt demójára.

Átvihetjük nemeziseinket a Shadow of Warba

A Monolith lehetővé teszi, hogy a Middle-Earth: Shadow of Mordorban megismert ork ellenségeinket és hű követőinket átvigyük az új részbe, a Shadow of Warba. Emellett a hétvégén ingyen játszható a 2014-es játék.

Shadow of Mordor - PS4 Próra hangolva

Már hivatalosan is kapható a felturbózott PlayStation 4, a Pro, ami kellemes játékkínálattal kezdi meg őszi hadjáratát. A címek között ott szerepel a Middle-earth: Shadow of Mordor is, ami ennek megfelelően kapott egy 4K-s kedvcsinálót.

Pénzért dicsérték YouTuberek a Shadow of Mordort

Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság vádja szerint a Warner Bros. több YouTubernek is fizetett azért, hogy pozitívumokat mondjanak a Shadow of Mordorról, mindezt úgy, hogy csak a leírásban rejthették el a fizetett hirdetés tényét.

Állítólag már készül a Shadow of Mordor 2

Nem meglepő, hogy a Warner minden jel szerint folytatást készít a Middle-earth: Shadow of Mordorhoz. A hírt az egyik színész szellőztette meg, aki már az első részben is a motion capture-ön dolgozott.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Shadow of Mordor - jövő héten jön a GOTY

Igaznak bizonyult a múlt hónap végén felröppent pletyka, a Warner Bros. ugyanis ma délután megerősítette, jövő héten mutatkozik be a Middle-Earth: Shadow of Mordor minden földi jóval megpakolt Game of the Year kiadása.