Hivatalos: jön a Middle-Earth: Shadow of War

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi elég egyértelmű szivárgás után a Warner Bros. nem vár tovább és formálisan is bejelentette a Shadow of Mordor folytatását. Talion és Celebrimbor visszatér, hogy leszámoljanak Mordor sötét seregével. Itt az első trailer is.

Megérkeztek az első - hivatalos - konkrétumok és látnivalók a tegnap belengetett Middle-Earth: Shadow of Warról. A fejlesztést ezúttal is a Monolith Productions végzi, és a sokat dicsért Nemesis-rendszer is visszatér.

Talion és Celebrimbor az ellenséges vonalak mögé tör, hogy leszámoljon Mordor félelmetes seregével. Biztosan összeakasztjuk a bajuszt Szauronnal és az ő nazguljával. Természetesen nyitott világú alkotással van dolgunk, ahol döntéseink nagyban befolyásolják a cselekmény alakulását.

A készítők szerint a játék minden aspektusa továbbfejlődött - köztük a világ, a történet és a szerepjátékos elemek. A Nemesis-rendszer új elemei a követők, és néhány hadurat magunk mellé is állíthatunk. Persze ezenkívül is lesznek árulások és bosszúk Szauron soraiban.

A Middle-Earth: Shadow of War augusztus 25-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

A játék Xbox Play Anywhere-cím lesz, tehát elég egyszer megvenni Xbox One-ra, és megkapod Windows 10-re is (a Windows Store-kiadást). Az Xbox Scorpio- és a PlayStation 4 Pro-tulajok még látványosabb grafikának örülhetnek.

28.
28.
imchristailor
#22: Hol vannak a moderatorok, amikor kellenek?
27.
27.
bitbandita
#26: Enyhén rasszista? Enyhén? Bakker, akkor milyen egy nem enyhén rasszista megnyilvánulás szerinted? De a rasszista suttyóság egy dolog, ráadásul még ostobaságokat is beszéltek, KőbányaKispével egyetemben. Ugye fingotok sincs a Gyűrűk Uráról? Elárulom, még Középföldén is élnek sötét bőrűek, afro kinézetű emberek. Ilyenek a Haradiak és a Varágok pl. Gondolom a könyveket nem olvastátok (egyáltalán elolvastatok egy könyvet is életetekben?). Remélem nagyon fiatalok vagytok, akkor talán még van esélyetek, hogy ne hülyén haljatok meg. Még valami Kőbánya: akár a nazgul egyik lovasa is simán lehet egy fekete. Ők kilencen vannak, egykori királyok, hatalmasságok. Márpedig úgy lenne ésszerű (így Szauron lefedné az összes területet) hogy az egyik a déli területeken volt király, és akkor szinte biztos, hogy sötét bőrű volt. Ráadásul ezek a déli népek lettek a legkorábban Szauron szövetségesei, Szóval nemhogy idegen lenne a gondolat, de egyenesen kézenfekvő, logikus.
26.
26.
kingpeachy
#23: Lehet, hogy enyhén rasszista volt amit írtam, de attól még a világ kezd nagyon "érdekes" irányba elmenni... Ma már mindenhova beraknak egy színes bőrű szereplőt bármennyire is nem illik összképbe, lásd gyűrűk ura... Az a baj reggelig lehetne sorolni a példákat csak az előző évből. Ha a felvilágosult embernek ezt mind le kell nyelnie akkor inkább köszönöm nem kérek belőle.
24.
24.
KőbányaKispest
#22: Nálam a Diablo3 fénypontja volt az, amikor gyerek korom titokzatos hőse Tyrael halandóvá válik és mi lát a jó nép? Hát néger. Már a mennyekből is ők potyognak.

És amúgy leszarom, nem érdekel. Nincs bajom velük. De amikor lassan minden egyes játékban sorozatban már olyan szerepben is néger van, ahol nem kéne, az már káros.
23.
23.
Stack
#22: Öröm látni hogy a XXI.században vannak még ilyen nyitott és felvilágosult gondolkodású emberek.... (remélem kellően kiérződik a gúny és a szarkazmus a szavaimból)
22.
22.
kingpeachy
21.
21.
Stack
Miért ne jöhetett volna fel egy szinesbörű estleg Umbar-ból, Harad-ból vagy valahonnan még délebbről.
Az puszta környezet miatt pedig annyira nem aggódnék. A trailer alapján Minas Morgul is előkerül ami elvileg ugyanakkora város mint Minas Tirith.
Maga a játékot pedig mindenképp örömmel várom. A korábbi rész is az év egyik legnagyobb kellemes csalódása volt számomra. Hamar magával ragadott a könyvekből jól ismert világ. Remélem itt azért nem nagyon térnek majd el az eredetitől....
20.
20.
KőbányaKispest
#19: Nyugi, én azon lepődöm meg, hogy nem a főhős az! De valamelyik Nazgul is leveti a csuklyát és lásd, mit látnak tünde szemeink? Hát egy néger nazgult. Mert hát az k*baszott trendi.
19.
19.
Zoli0507
#13: Èn is ezen akadtam ki XD. Mi a faszèrt kellett??? Komolyan "nemèrtem", ennyi erővel a mexicoiak, indiaiak....... stbstb is hőzönghetnènek... de akàr mi magyarok is. XD
Nevetsèges ès fusztràlò tud lenni
18.
18.
Csak a rend kevéért: nem Middle-Earth, hanem Middle-earth.
17.
17.
jani091
#12: Hehe..lehet, hogy ő egy Black Numenorian. :D
16.
16.
crytek
MS Store muhahahahahaha

Dead Rising 4 fejlesztői is sírva várják már hogy végre jöjjön steam-re és legyen végre bevétel a pc-s verzióból...
13.
13.
KőbányaKispest
Ott a kötelező néger, OTT VAN!!!!444

Hogy mióta van Minas Tirithben fekete bőrű az rejtély, de ott van! Mar szebb lesz a napom.
12.
12.
zimonyini
Nagyon várom, az előző része nagyin meghatározó volt számomra.
10.
10.
Gykrizsi
Szerettem az első részt, egy gondom a monoton környezet volt. Nem tudom van-e lehetőség valami város/falu szerűségre ahol játszódik, de azt adnám. Kevesebb pusztaság legyen.
8.
8.
Rabit Wars
Én pont egy hete kezdtem el az első részét PS4-en megint....!
Bárki bármit mond nekem tetszett , nagyon várom már az első gameplay-t március 8-án, egész atmoszféráját szerettem anno, még ha megvoltak a maga hiányosságai a játéknak.Reméljük itt javítanak ezeken tuti első napos vétel lesz részemről...! :)
6.
6.
Mortis
na, ezt őszintén nem tudom hogy a fenébe fogják magyarázni: már az előző rész is csak igen nehezen fért bele az ismert történetbe s világba - ilyen tápos karakter biztos kapott volna említést az alapsztoriban.

a helyszín meg komolyan megint Mordor? egy büdös nagy pusztaság? aha.
2.
2.
imchristailor
#1: "semmi értelme" = nem tudsz előre lépni, valaki mindig a helyébe lép és így piszok hamar unalmassá válik
1.
1.
imchristailor
Élveztem a játékot, egyik legnagyobb problémája, hogy hamar monotonná vált. Jó ötlet a hadvezér rendszer, ameddig rá nem jössz, hogy semmi értelme az egésznek.

Elég gyér volt a terep is, egy-két rom és nagyjából ennyi, pedig az alapanyagból (lotr) jóval többet ki lehetne hozni.

Ha ezeken dolgoznak, elég valószínű, hogy beszerzek egyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...