Hearthstone - irány az Un'Goro-kráter!

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Hearthstone legújabb kiegészítőcsomagja, amely április elején jelenik meg és a korábbi pletykáknak megfelelően az Un'Goro-kráterbe viszi a játékosokat. Fontos változások jönnek, indul a mamut éve!

A Blizzard a mamut évének nevezte el az idei esztendőt, ezzel is utalva arra, hogy komoly változások előtt áll a Hearthstone. Az első 2017-es kiegészítő, az április elején rajtoló Journey to Un’Goro ezt kiválóan bizonyítja, már ez a csomag is jelentős játékmenetbeli újdonságokat ígér a rajongók számára.

Az Un'Goro-kráterben játszódó pakk 135 új kártyát hoz magával, ebből néhányat már be is mutattak a bejelentéssel érkező videóban, amelyek leginkább a már említett változtatásokat hivatottak példázni. A Blizzard március 17-én kezd intenzív bemutatózásba, akkor újabb lapokkal ismerkedhetünk meg.

De mik ezek az újdonságok pontosan?

  1. Jönnek az Elemental típusú lények.
  2. Bemutatkozik az Adapt tulajdonság. Ha egy olyan kártyát játszunk ki, ahol a karakterünk képes adaptálódni, tíz buff közül választhatunk hármat, ezzel taktikától függően erősebbé vagy szívósabbá tehetjük.
  3. Végül essen szó az új Quest-kártyákról is: ha van a paklinkban, a Quest-kártya mindenképpen bekerül az első leosztásba, és mivel egy manát fogyaszt, azonnal lehívhatjuk. Egy küldetés szerepel rajta, ha ezt teljesítjük, egy extra, nyilván bivalyerős lapot kapunk.



2.
2.
Mr.Dead
#1: Szerintem baromi lassú lesz. Például a priest küldijét standarden nem lehet teljesíteni, mert nincsenek normális dr lények a játékban. (Főleg hogy syvi is kimegy egy hónap múlva...)
1.
1.
Harkat
Kellemes meglepetés. Ez a Quest dolog tetszik nagyon. Az adaptációval meg sok helyzethez lehet majd alkalmazkodni, a meccs függvényében.
Várom szeretettel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...