Ezek lennének a PlayStation Plus márciusi játékai?

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Már-már menetrendszerűen szivárgott ki a PlayStation Plus játékfelhoztalának egy része, szokás szerint a PlayStation 4-es kínálat lepleződött le idő előtt. A hivatalos bejelentés holnap várható.

Ha hihetünk a képen is látható szórólapnak, akkor a Tearaway Unfolded és a még megjelenés előtt álló fura sportjáték, a Disc Jam is része lesz a PlayStation Plus márciusi játékfelhozatalának.

A Sony még nem erősítette meg a híreket, ha minden a szokott menetrend szerint halad, akkor a bejelentés holnap délután várható, a kínálat pedig jövő héten kedden frissül, addig lehet pótolni a februári játékokat.

9.
9.
RangerFox
#7: Nem lesz ingyenes, ez egy bővített, felhúzott játék ps4-re. Kb ugyanaz mint a Vitás, csak nem ugyanaz a cím, nem cross buy. Amúgy tényleg az egyik lwgjobb Vitás játék.
5.
5.
maktub
A Tearaway 2500 forintért nem kellett idehaza a kutyának se, pedig egyike a maroknyi játéknak, ami érdemben használta a ps kamerát meg a joy képességeit.
4.
4.
FlexSteel
Nagyon nem lenne jó, ha ez lenne. Nincs bajom ezekkel a játékokkal, a Teraway nekem is megvan, de egy kicsit komolyodhatna most már a kínálat. Egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy örüljünk annak, hogy kapunk egyáltalán valamit, de ez már tényleg zavaró, hogy hónapról hónapra a lehető leggyerekesebb játékokat adják oda.
3.
3.
Dante946
1# Én is remélem.

A Teraway már megvan, és igen tényleg fiatalabb korosztálynak szól inkább, el lehet vele lenni, ha csak valami könnyedebbre vágyik az ember. Viszont az előző hónapban is volt egy cím a fiatalabbaknak, a Little Big Planet.
Nem akarok nyafogni, hogy jaj mert nem olyan játék jön ami tetszik, de úgy lenne teljes az öröm :D
2.
2.
fehersam
Ez a Disc Jam egészen úgy néz ki, mint amivel elröhögtök a haverotokkal egy pár órát a kanapén. a Tearaway meg inkább a fiatalabb korosztályé emlékeim szerint.
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...