Felsorakoznak a PlayStation Plus februári játékai

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 1.
  • Akció
Link másolása
Jövő héten frissül a PlayStation Plus játékkínálata, ismét hat címet tölthetnek le a szolgáltatás előfizetői. A főszerepet ezúttal a LittleBigPlanet harmadik része és az OlliOlli alkotóinak legutóbbi játéka, a Not a Hero kapta.

A felhozatalban a PS4-, a PS3- és a Vita-tulajdonosok is találnak maguknak játékot, igaz, a cross-buy lehetőségnek köszönhetően elég sok az átfedés a platformok között - a PS4-esek például most is öt címet zsebelhetnek be.

Az újoncok február 7-én fogják leváltani a januári felhozatalt, szóval ha kimaradt a Day of the Tentacle felújított változata, a This War of Mine vagy a Titan Souls, addig pótolhatod őket. A friss lista így fest:

  • LittleBigPlanet 3 (PS4)
  • Not a Hero (PS4)
  • Starwhal (PS3, PS4)
  • Anna: Extended Edition (PS3)
  • Ninja Senki DX (PS Vita, PS4)
  • TorqueL (PS Vita, PS4)
22.
22.
FlexSteel
#20: A Ninja Senki-vel tegyél egy próbát. Meglátod, hogy az utóbbi idők egyik legjobb játékával lesz dolgod. Borítékolható, hogy imádni fogod.
21.
21.
patka21991
Örülök a Little Big Planetnek. Nemrég adtam el :3
Egyébként nem baj, hogy sok gagyi játékot adnak. Nekem marhára nincs időm játszani. Szomorú felnőttéválás :(
20.
20.
Újra megnéztem a listát és sírnom kell. A fa**om beleverem már ezekbe a 8-bites hányadék indie szarokba, nevetséges...
19.
19.
deda1993
#15: Általában amit Xbox-ra adnak, korábban már Playstation-re is adták. Minek adjonak olyan játékot amit valószínűleg sokan megvettek. 2015 júliusában adták a Rocket League-t, Xbox-on nem adták ingyen.
16.
16.
Ra1D3n
Ha lenne PS+ előfizetésem, ezen lista alapján le is mondanám, ha lehetne :D Az LBP-t soha nem fogom érteni, hogy mit esznek rajta az emberek, a többi meg a szokásos pixellófasz és indie baromság, amik kevés kivételtől eltekintve rendkívül unalmasak már...
15.
15.
Hanselbeck
#10: Ez elég nagy baromság. Nekem van PS4 meg Xbox One is, utóbbira ezerszer jobb játékokat ad a Microsoft a Gold előfizetőknek. Kettő helyett ráadásul négyet.

Nagyon szeretem PS4-et, de az ajándék játékok általában messze nem olyan értékűek, mint Xboxra.
12.
12.
godach
#10: Nem, de folyamatosan alulmúlja, kinevetteti magát ezekkel a címekkel a sony. Értem én, hogy indie, meg jó meg minden. De ha néha ad, egy-egy normális címet, az is multiplatform, amit a bundlestars és társain még olcsóbban megkapok.
Gondolkodtam is rajta, de eldőlt. Hagyom a fenébe a PS+hoz behúzott játékaim, inkább tolom PC-n, mert ez bizony nem éri meg.
10.
10.
deda1993
#9: Miért Battlefield1-et meg Watch Dogs 2-őt vártál?
9.
9.
godach
Ez megint egy semmi....
8.
8.
KRAT0S
#3: Közelében sincs az első kettőnek,de még így is nagyon jó játék
végre egy normális +os játék
7.
7.
DarkLord
#6: Mondjuk max. az fogja kiverni a biztosítékot, hogy a LBP meg majdnem mindenkinek megvan / játszott vele , szóval mindig van min fintorogni :D
6.
6.
DarkLord
Na a LBP-nek baromira örülök, mert a péntek13 akció óta vártam, hogy mikor lesz kb. 2500ft, mert akkor egyből megvettem volna :) a Ninja játék is baromi jó, szerintem most azért nekünk se kell panaszkodni bőven jó a csomag!
5.
5.
Yanez
4.
4.
FlexSteel
És a Ninja Senki az smafu? Odaver eddig bármelyik ajándék játéknak. Ezzel most rendesen kitettek magukért. Ezen a játékon gondolkoztam már hosszú ideje, erre tessék. Elintézték az örömömet minimum 2 hónapra.
3.
3.
Norbiii
Juj de jó, mert eddig nem töltöttem le őket, de most itt az idő. A LittleBigPlanet 3 jó lehet. :)
2.
2.
razipapi
#1: Hát de tényleg nem jön
1.
1.
RangerFox
Fogadjunk most is bőgni fogtok hogy nem jön semmi "értelmes" cím :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...