Demót kapott a Halo Wars 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 28.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig bizonytalan voltál a Halo Wars folytatásának megvásárlásában, akkor remek hírünk van, a Microsoft ugyanis megerősítette, hogy próbaváltozatot kap a játék. Az Xbox One-tulajok már be is zsebelhetik a demót.

A Microsoft úgy döntött, hogy ha teheti, akkor még jobban megpörgeti a Halo Wars 2 eladásait, így egy demóval igyekeznek kedvet csinálni a még bizonytalan vásárlók számára. A demó első körben csak Xbox One-on érhető el, de a redmondiak ígérik, hamarosan Windows 10-en is kipróbálható lesz a játék.

A demó a kampány első küldetését, a The Signalt tartalmazza, illetve kipróbálható a Blitz Firefight mód is, amelyben a mesterséges intelligencia ellen vívhatunk csatákat, méghozzá a Cutter kapitánytól vagy Atrioxtól kapott kártyákkal.

Felvezetésnek érdemes elolvasni Daks tesztjét. A Halo Wars 2 egy héttel ezelőtt jelent meg Windows 10-re és Xbox One-ra.

3.
3.
DON GONDOCS
Demo 2017-ben, mivan álmodok? Legalább ezzel is próbálkoznak.
2.
2.
semike
Jo moka ez a Halo wars elso resz is meg an de h huszonakarhanyezerert?!?
Annyira nem jo....majd fel ev mulva,esetleg.
1.
1.
Gykrizsi
Off: Új előfizetés indul boxon :)https://majornelson.com/2017/02/28/introducing-xbox-game-pass-unlimited-access-to-more-than-100-games/?linkId=34965891
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...