Halo Wars 2 PC, XBOXONE

A Creative Assembly készítette el a Halo világában játszódó RTS, a Halo Wars folytatását.
Típus:

Idén ősztől forog a Halo-tévésorozat

Több évnyi botladozás után úgy tűnik, idén végre megkezdik a régóta várt élőszereplős Halo-tévésorozat munkálatait, így ha minden jól megy, akkor a Showtime és Steven Spielberg produkciós cége jövőre be is mutathatja azt.

A Halo Wars 2-vel erősít az Xbox Game Pass

Egy viszonylag friss játék is bekerül hamarosan az Xbox Game Pass kínálatába, február 1-jén a Halo Wars 2 is elérhető lesz az előfizetők számára. Emellett hét másik címnek örülhetnek.

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Cross-play funkcióval erősít a Halo Wars 2

A 343 Industries bejelentése szerint a Halo Wars 2-t is felruházzák a cross-play funkcióval, így ezek után az Xbox One-tulajok és a Windows 10-et használó PC-sek egymás ellen is megütközhetnek.

GC 2017: Szeptemberben bővül ki a Halo Wars 2

A Halo Wars 2 első nagy sztori DLC-je, az Awakening the Nightmare szeptember végén veszi be a boltokat. Ezúttal a rosszfiúk, a The Banished csoportját irányítjuk, miközben a Flooddal Ark megsemmisítésére törekszel.

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

E3 2017: Ősszel kiegészül a Halo Wars 2

A 343 Industries és a Creative Assembly hivatalosan is bemutatta a Halo Wars második részének legújabb letölthető bővítményét, az őszre beígért Awakening Nightmare-t.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.