Halo Wars 2 PC, XBOXONE

Visszatér a Halo RTS, a Halo Wars.
Típus:

Elindult a Halo Wars 2 bétája

Mától elérhető, és egészen január végéig nyúzható a Halo Wars 2 nyílt bétája PC-n és Xbox One-on. A játék nemrég aranylemezre került, így semmi akadálya a februári megjelenésnek.

Halo Wars 2 - hónap végén jön az új béta

Az Xbox Wire oldalán jelentette be a Microsoft, hogy a tavaly többször is beígért új Halo Wars 2-bétakör január 20-án veszi majd kezdetét. Ebben a játék egy teljesen új játékmódját próbálhatják majd ki a rajongók.

Halo Wars 2 - dobozos kiadást kap a PC-s verzió

A Microsoft és a THQ Nordic ismét megállapodott, a Halo Wars 2 PC-s változatát már a kezdetektől fogva megvásárolhatjuk dobozos formában. A lelkesebb rajongók a gyűjtői kiadás mellett is dönthetnek.

TGA 2016: Közeleg a Halo Wars remastere

A Halo Wars 2: Ultimate Edition előrendelői már december 20-án nekieshetnek a Halo Wars felújított változatának. A többiek vigasztalódjanak az új előzetessel, amely a folytatás főgonoszát, Atrioxot mutatja be.

Halo Wars 2 - ilyen lesz az első single küldetés

A 343 Industries a single kampány első küldetését demózta a PAX Westen egybegyűltek előtt, amit most ti is megnézhettek. A UNSC katonái 28 éves hibernációból ébrednek egy teljesen ismeretlen bolygón.

GC 2016: Multis demonstráció a Halo Wars 2-ről

A The Creative Assembly egy új multis térkép bemutatójával készült a Gamescomra - a látogatók már a helyszínen próbálhatják ki a Rift névre keresztelt pályát. A többieknek egy gameplay videó jut róla.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!

Halo Wars 2 - PC-s béta csak jövőre

Az E3-as bejelentés után az Xbox One-tulajok egy nyílt bétateszt keretein belül már kipróbálhatták a Halo Wars 2-t. A cím PC-re is jön, ám az ígéretekkel ellentétben a bétára jövő évig várni kell.

Halo Wars 2 - a fejlesztők mesélnek a sztoriról

A 343 Industries tudja, hogy egy jó RTS-nek elengedhetetlen eleme a történet, ennek megfelelően ugortak neki ők is a Halo Wars 2 sztorijának. Új fejlesztői naplójukban erről mesélnek majd.

Akciódús előzetest kapott a Halo Wars 2

A hétvégén a texasi Austinban rendezték meg az RTX nevű bulit, ahol a 343 Industries csapata vadonatúj trailert mutatott be a Halo Wars 2-ből. Emellett kiderült, hogy a Halo 5 Forge módja új funkcióval bővül.