Halo Wars 2 PC, XBOXONE

A Creative Assembly készítette el a Halo világában játszódó RTS, a Halo Wars folytatását.
Típus:

Még mindig készül a Halo-tévésorozat

Négy év telt el a Halo-tévésorozat bejelentése óta, azóta viszont semmi biztató hír nem érkezett a projekt környékéről. Időközben az Xbox Entertainment Studios is bezárt, de a munkát öröklő 343 Industries állítja, minden a legnagyobb rendben van.

E3 2017: Ősszel kiegészül a Halo Wars 2

A 343 Industries és a Creative Assembly hivatalosan is bemutatta a Halo Wars második részének legújabb letölthető bővítményét, az őszre beígért Awakening Nightmare-t.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.

Már PC-re is tölthető a Halo Wars 2 demója

Nem sokkal az xboxos változat után PC-re is befutott a Halo Wars 2 demója. A kedvcsináló letöltése után egy küldetést játszhatunk végig a kampányból, és a Blitz Firefight módba is belekóstolhatunk.

Demót kapott a Halo Wars 2

Ha eddig bizonytalan voltál a Halo Wars folytatásának megvásárlásában, akkor remek hírünk van, a Microsoft ugyanis megerősítette, hogy próbaváltozatot kap a játék. Az Xbox One-tulajok már be is zsebelhetik a demót.

Brit toplista: még mindig vezet a For Honor

Nem tudott mit kezdeni a For Honorrel a Halo Wars 2, így továbbra is a Ubisoft közelharcra kihegyezett akciójátéka vezeti a brit játékeladási toplistát. A GTA V is kirobbanthatatlan a dobogóról.

Halo Wars 2 teszt

Huszonnyolc év telt el a Halo Wars első részében történt események óta. 2559-ben járunk, közvetlenül a Halo 5: Guardians után, a UNSC Spirit of Fire pedig épp hazafelé tart, amikor a hadihajót egy eddig ismeretlen, új ellenség veszi célba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.