Halo Wars 2 PC, XBOXONE

A Creative Assembly készítette el a Halo világában játszódó RTS, a Halo Wars folytatását.
Típus:

Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.

Már PC-re is tölthető a Halo Wars 2 demója

Nem sokkal az xboxos változat után PC-re is befutott a Halo Wars 2 demója. A kedvcsináló letöltése után egy küldetést játszhatunk végig a kampányból, és a Blitz Firefight módba is belekóstolhatunk.

Demót kapott a Halo Wars 2

Ha eddig bizonytalan voltál a Halo Wars folytatásának megvásárlásában, akkor remek hírünk van, a Microsoft ugyanis megerősítette, hogy próbaváltozatot kap a játék. Az Xbox One-tulajok már be is zsebelhetik a demót.

Brit toplista: még mindig vezet a For Honor

Nem tudott mit kezdeni a For Honorrel a Halo Wars 2, így továbbra is a Ubisoft közelharcra kihegyezett akciójátéka vezeti a brit játékeladási toplistát. A GTA V is kirobbanthatatlan a dobogóról.

Halo Wars 2 teszt

Huszonnyolc év telt el a Halo Wars első részében történt események óta. 2559-ben járunk, közvetlenül a Halo 5: Guardians után, a UNSC Spirit of Fire pedig épp hazafelé tart, amikor a hadihajót egy eddig ismeretlen, új ellenség veszi célba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.

Launch traileren a Halo Wars 2

A Halo-univerzum újra egy brutális háború küszöbén áll, a spartanok, a warthogok és a scorpionok egy új ellenséggel csapnak össze. A Microsoft egy izgalmas CG-trailerrel hangolódik a Halo Wars 2 premierjére.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Nem kell majd erőmű a PC-s Halo Wars 2-nek

Lassan ráfordulunk a Halo Wars folytatásának februári megjelenésére, így a Microsoft végre lerántotta a leplet a Windows 10-en is játszható stratégiai játék pontos rendszerkövetelményéről.

Elindult a Halo Wars 2 bétája

Mától elérhető, és egészen január végéig nyúzható a Halo Wars 2 nyílt bétája PC-n és Xbox One-on. A játék nemrég aranylemezre került, így semmi akadálya a februári megjelenésnek.