Még mindig elképesztően népszerű a Minecraft

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Minecraft hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy még mindig elképesztően népszerű a játék, amiből csak az elmúlt fél évben több mint 20 millió példány talált gazdára.

Hihetetlen, de már nyolcadik éve, hogy a Minecraft népszerűsége töretlen. A Microsoft ezt most friss számokkal is alátámasztotta, a játék hivatalos Twitter-oldalán ugyanis megerősítették, hogy a virtuális homokozó már több mint 122 millió eladott példánynál jár, míg havonta nagyjából több mint 55 millió aktív játékos szabadul be a saját maga kreálta világba.

Hogy mennyire erős még mindig a Minecraft, azt jól mutatja, hogy még mindig rendszeres vendég az eladási listák első tíz helyezettje között, ráadásul tavaly júniusban még "csak" 100 millió értékesített példánynál és 40 millió aktív felhasználónál járt a Minecraft.

Nagyon úgy néz ki, hogy a redmondiak nem tettek rossz lóra, amikor közel 2,5 milliárd dollárért felvásárolták a játékot készítő Mojang csapatát.

2.
2.
user101
Jaja, tökre népszerű, ki se lehet gyomlálni abból a kurva windows 10-ből, ha letörlöm tízszer, akkor is újratelepíti basszus !!! Tényleg bazi népszerű...
1.
1.
MongooseXD
Ez valószínűleg így is marad mivel elég örökzöld a játékmenet terèn és bármilyen idősen is el lehet vele játszani. A digitális LEGO.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...