Avatar-játékot készít a The Division csapata

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan az Avatar második részének premierje még igencsak odébb van, de a Ubisoft és a Fox Interactive már most bejelentette, hogy a The Division fejlesztőcsapata gőzerővel dolgozik egy Avatar-játékon.

Nemcsak a mozivásznon tér majd vissza az Avatar, James Cameron régóta dédelgetett projektje ugyanis játék formájában is képviseltetni fogjamagát. A Ubisoft tájékoztatása szerint a Lightstorm Entertainmenttel és a Fox Interactive-val közösen fejlesztett projekten az a Massive Entertainment fog dolgozni, akik legutóbb a The Divisiont is szállították.

A játék nem sima adaptáció lesz, a kiadott közlemény szerint ugyanis a Pandorán játszódó új kaland a közelgő filmek történetét egészítené ki, miközben a többrészesre hízó Avatar univerzumát is tovább mélyítené. Ebben nagy szerepe lesz a Snowdrop motornak, amivel a készítők szeretnék Pandora teljes flóráját és faunáját, annak szépségét és veszélyeit is bemutatni.

Egyelőre nincs megjelenési dátumunk, ahogy a platformok kapcsán is csak annyi derült ki, hogy PC mellett konzolokra is elérhető lesz a játék.

15.
15.
giga321
I was excited until I saw the Ubisoft logo
12.
12.
user101
#11: Hagyd, a tej rákot okoz! :DDD
11.
11.
Schwag
Dehogy is ertem en hogy te az ures velemeny kinyilvanitasra gondolsz. En csak azert irtam nehogy engem is ezert megkovezzenek. :)
7.
7.
Extol
Remélem a játék Singe lesz. A történeten kívül engem más nem érdekel. A filmet meg jó lesz ha nem sietik el, mert kár lenne elszarni a felépített sikereket. Állítólag egy csomó ember depressziós lett és begyógyszerezte magát anno, annyira nem bírta ki a való világot a film után.
Ezt el is nevezték a pszicho mókusok Avatar-effektusnak
5.
5.
kopic
Ha akkora gane lesz mint az 1. akkor inkabb ki se adjak...
3.
3.
ghost90soldier
Remélem azért az előző Avatar játéknál jobb lesz,azzal is el lehetett játszani de azért nem volt egy nagy durranás
1.
1.
Maximo32HUN
Komolyan mondom már erős hányingert és fizikai fájdalmat érzek ha meglátok egy ilyen reklámot és arra gondolok van a világon olyan embert aki ezt a tengernyi hazugságot még bekajálja "a célunk hogy a világ legjobb játékait készítsük el" .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...