Battlefield 1 - mind a négy DLC-ről lehullt a lepel

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bemutatta, hogy a jövőben milyen kiegészítőket kapnak a Premium Pass tulajdonosai. A They Shall Not Passt már ismeritek, de jönnek az oroszok, a tengeri csaták és a utolsó, minden eldöntő ütközetek is.

Azt már korábban is tudtuk, hogy az 50 dolláros Premium Pass tulajdonosai négy DLC-t kapnak a jövőben. A kiegészítők külön is megvásárolhatók, de akkor lemondhatunk a korai hozzáférésről, a 14 superior szintű battlepackról és az exkluzív kozmetikai cuccokról.

They Shall Not Pass már kipróbálható a tesztszervereken, ebben a csomagban a francia frakcióval és a Frontlines móddal bővül a felhozatal. Kapunk négy térképet a verduni csatáról, illetve a Char 2C harckocsit is bevethetjük majd.

A második expanzió Name of the Tsar címen fut, és ebben már az orosz hadsereget is irányíthatjuk, köztük a legendás huszárokat. Részt vehetünk a Brusilov-offenzívában és albioni támadásban.

A harmadik csomag a Turning Tides, amely a tengeri csatákra koncentrál. Irányíthatunk egy rombolót, valamint egy kimondottan partközelben bevethető léghajót is. A játékosok részt vehetnek a Zeebrugge-támadásban és a Gallipoliért vívott ütközetben.

Végül az Apocalypse kiegészítő "az első világháború leghíresebb" csatájába kalauzol el bennünket, ahol "brutális eszközökkel és egyedi fegyverekkel" vívhatunk kétségbeesett harcot. A háború valódi pokla elevenedik meg a képernyőkön.

A Battlefield 1-et a hétvégén ingyen is kipróbálhatod PC-n és Xbox One-on, az akció március 3-án kezdődik és március 6-án ér véget. Az origines változat 10 óra játékot biztosít, ez idő alatt pedig 5 pályát, 4 játékmódot és 2 háborús sztorit próbálgathatsz. Bár Xbox One-on nincs tartalmi megkötés, azt nem árt tudni, hogy csak Gold-előfizetőként vághatsz neki a játéknak.

Ingyenes a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam DLC-je Xbox One-on

A DICE 2010-ben megjelent FPS-e jelenleg féláron vásárolható meg az összes platformon, míg a Vietnam kiegészítő ingyenes a Microsoft konzolján. Az Originen és PS3-on csupán 10 dolcsit kell leszurkolnunk az alapjátékért, míg a bővítmény 7,5 dollárt kóstál.
9.
9.
almaspite
#8: Szerintem rájöttek arra, hogy minél tovább húzzák annál több season pass tudnak eladni változatlan áron. Én néhány hete néztem rá, hogy meg kellene nézni mennyibe kerül. Úgy gondoltam, már csak valamivel olcsóbb lehet... a francokat.
8.
8.
ollie92
Már egyre soványabbak a DLC-k és ritkábban jönnek ki

BF3 5 DLC, BF4 5 DLC + CTE mappok.

BF1 kapott 9 mapot + 1-et kiszaedtek és odaadták mint free.
éééés itt már csak 4 DLC fog érkezni UGYANAZON a díjon DLC-ként 4 map + valami cuccos. Míg a BF4 ennyi idő alatt már 3 DLC-t kapott, addig itt most jön az első. MIndegy...úgy is megveszem.
7.
7.
br1Koo
#6: Gyakorlatilag kétszer fizeted ki a játékot, azért hogy a teljes élményhez hozzáférj. Érdekes elképzelés, annyi szent.
6.
6.
redsovi
Egy season pass árának sokallásáért moderáció jár? Szép ez a Föld bolygó, csak innen valahogy nem tűnik annak...
5.
5.
McDuff
Jó lenne a BC2 + Vietnam, de már nem játsza senki :( nem is értem, ez ilyen "a műtét sikerült,de a beteg meghalt" típusú f.szság...
3.
3.
The Talachi
Csak ne félévente jöjjenek!!
2.
2.
molsz187
1.
1.
redsovi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...