GDC 2017: Előkerült a Fortnite is

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 2.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games régóta halogatott mutlis túlélőjátéka is előkerült San Franciscóban. A fejlesztők nem mondtak le róla, a fejlesztők azt ígérték, hogy a következő egy éven belül lecsaphatunk rá.

A stúdió még 2011-ben jelentette be a Fortnite-ot, de a fejlesztés nem ment simán, akkor 2013-ra ígérték a bétatesztet, majd 2015-re lőtték be a nyílt próbalehetőség dátumát. Nos, ebből sem lett semmi, közben már azt pletykálták, hogy törölték a projektet.

A játékban egy hatalmas pályán kellett érvényesülni a játékosoknak, akik egy karikatúraszerű karaktert irányíthattak. A csaták között erőforrásokat kell gyűjtenünk, és erődöket építenünk, majd alkonyatkor a szörnyek rohamozták meg a brigádot.

Az Epic fejese, Tim Sweeney egy, a GDC-n tartott előadásában azt mondta, hogy a Fortnite nyílt bétatesztelése "a következő egy évben várható", a PC Gamernek pedig később még annyit sikerült kihúzni a cégből, hogy erre még 2017-ben sor kerülhet. A lényeg az, hogy a Fortnite-ról még nem mondott le a csapat, ha lassan is, de készülget.

2.
2.
user101
Tehát ha jól értem: ahelyett, hogy 5+ milliós eladásokat produkáló tripla-a kategóriás egyjátékos és esetleg multival megtámogatott játékot csinálnak, inkább ezzel szórakoznak, ami egy halál telített piacon 99% eséllyel el fog vérezni... Okés, nincs több kérdésem! :)
1.
1.
almaspite
Na várjunk, úgy reklámozták ezt a játékot, hogy ez lesz az első ami használni fogja a Unreal engine 4-et. Utána kb 1-2 év csönd, és most megint előveszik. Miután kiadták a Gears of war 4-et. Még mindig nincs róla egy összkép, hogy mi az isten lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...