Mass Effect: Andromeda - nem lesz multis béta

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába jelentette be a tavaly novemberi N7 Day keretében a BioWare a Mass Effect: Andromeda bétatesztjét, nem lesz belőle semmi. Sajnos a megjelenés előtt már nem próbálhatjuk ki a többjátékos módot.

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem próbálhatjuk ki megjelenés előtt a Mass Effect: Andromeda multiplayer bétáját. A BioWare egy blogbejegyzésben ismertette döntését, így csak a közelgő PAX East látogatói vethetik bele magukat a kooperatív mókába. A korábbi hírek szerint a béta PC-n és PS4-en élesedett volna.

A készítő a PC Gamernek elmondta, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik a multiplayer tesztelésén belső körben, így végül "nem lesz szükség technikai tesztre".

A Mass Effect: Andromeda március 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Most már azt is tudjuk, hogy Jalun Tann hangjáért a Silicon Valley sztárja, Kumail Nanjiani felel majd:

3.
3.
Mortis
#2: nem tudom miért írod ezt: a legtöbbet eddig a single-ről beszéltek s a 3. rész multijának sikere után elkerülhetetlen volt, hogy itt is legyen. természetesen én is arra gondolok ilyenkor, hogy a MP fejlesztése helyett több időt ölhettek volna a kampányba, de be kell látni, hogy több embert vonzz a kötetlen lövöldözés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...