Csúnya bug rondít bele a Horizon rajtjába

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 3.
  • Hír
Link másolása
Néhány játékosnál már az intró közben összeomlik a program, és nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni. A Guerrilla már dolgozik a probléma feltérképezésén, egyelőre egy meglehetősen körülményes megoldással tudott előrukkolni.

Nem sok játékosnál fordul elő, de ettől még létezik a Horizon: Zero Dawn csúnya bugja, ami miatt az intró és más átvezetők közben hajlamos összeomlani a játék. Különösen a bevezető animációra panaszkodnak sokan, ami érthető, többen arról számoltak be a Redditen és más fórumokon, hogy így el sem tudják indítani a játékot.

A Guerrilla már dolgozik a javításon, és természetesen nagyon sajnálja a történteket. Megkérték a rajongókat, hogy akinél előfordul a hibajelenség, jelentse neki, és azt is írja meg, hogy melyik PlayStation 4-modellen játszik, lemezesen vagy digitálisan vásárolta-e meg a játékot, és gyári merevlemezt használ-e.

A fejlesztők már előrukkoltak egy alternatív megoldással a lemezes verzióval játszók számára, amivel a javítás érkezéséig lehet próbálkozni, de ez meglehetősen körülményes: a játék összeomlása után újra kell indítani a PS4-et, majd a lemezzel együtt két órán át üresjáratban kell futtatni a konzolt. Utána érdemes újra elindítani a Horizont.

Aki eljutott odáig, hogy át tudta ugrani az intrót, az Extras menüben vagy itt pótolhatja azt.

Köszi, Mirror!

41.
41.
Őrnagy
A Microsoft emberei a boltokban direkt összekarcolásztak pár lemezt.
40.
40.
crashpipi
20 óra game után néhány átlátszó npc és egy beragadt mellékküldi. (Luck of the hunt)
Elég jó arány a mai felhozatalban. ;)
35.
35.
Duken
#20: Mé nem?De! :D Jól van elbsztm. A Zeldát vettem meg helyette, csak az elsö kommentelö haterkedésére írtam provokatív célból.
32.
32.
Krezy
#1: Én is előrendeltem mert tudtam ,hogy jó játék lesz és így is van kiváló játék :) Semmi problémám nincs vele.. (Digitális verzió mondjuk.."
29.
29.
crashpipi
Hú, lekopogom, én még semmibe nem futottam bele. Még textúra hibát, lassulást, vagy bármiféle rendellenességet sem észleltem.
Sajnos nem bírom abbahagyni... :D
Beszippantja az embert.
27.
27.
xSHx
#26: Kb annyira volt sarkított az én írásom mint a cikk, uh kb én is azt javaslom neked mint te nekem. Beülhetünk együtt az iskolapadba ha gondolod. Lehetsz a padtársam xd. Pozotív és semleges hangvételt nyomokban se tartamaz a cikk. Negatívat annál inkább. És ez csak azért fura és azért mertem megjegyezni , mert elötte ahogy írtam is, szanaszét volt cikkezve.
26.
26.
ADMlN
#25: Ha neked azt sikerült leszűrnöd a cikkből, hogy a játék "egy nagy szar", akkor javaslom ülj vissza az iskolapadba, mert még nem megy ez a szövegértés.
25.
25.
xSHx
Vicces, h megjelenés elött szarásig nyomtátok a cikkeket róla, sőt szinte már sok is volt. Mióta megjelent a game, meg az az első írás róla, h egy nagy szar. Ez most komoly? Tehát akk eddig a hype miatti fanyalgókat gyűjtöttétek a komment szekcióba, most meg "én megmondtam, h szar lesz" embereket?
24.
24.
KRAT0S
Nálam az égvilágon semmi baja nincsen,szépen akadás mentesen pörög,minden hiba nélkül:)
(Pro gép - Lemezes verzió)
22.
22.
Zuzda18
Hát nekem digitális verzió van meg,sima ps4-en,és teljesen jól megy.Egyszer nem fagyott ki.Az fps-t is szépen tartja.Ja,és azt a kurta......valami félelmetes a játék.
21.
21.
user101
#18: Hát ilyenek ezek a trollok, mindig belekeverednek a saját hazugságaikba... :)))
20.
20.
ADMlN
#15: Szóval helyesen így hangzana a kijelentésed?
"Egyik legjobb open-world játék amivel valaha játszani fogok"
Nagyon hiteles. XD
19.
19.
exonic
#1: Nagyon okos vagy, ha már 0.01% esély is lesz a problémára, legközelebb ki fogom kérni a véleményed vásárlás előtt.
Ez egy igen ritka, bár tagadás nélkül egy nagyobb probléma, de nem teszi rosszá a játékot. Ilyen, vagy hasonló zökkenők MINDEN játékkal megesnek, nem csak most hanem 10 éve is, legyen szó konzolról vagy PC-ről. Utóbbiban ráadásul hozzáteszem, a hibafaktor ennek többszöröse az eltérő hardvereknek köszönhetően... Ez az átka a mostani, "modernebb" generációnak, az összetettebb játékok komoly megírást követelnek és ez arányában nagyobb esélyt ad a hasonló bakiknak.
18.
18.
Macifasz
#15: De érted...az elején azt írod, hogy számodra a legjobb open wrold rgp...ez nálam azt jelenti, hogy már játszol vele, csapatom/fogom csapatni ide vagy oda. :-D
15.
15.
Duken
#14: Miért hol ebben az ellent mondás?:D Csak az igeidöt csesztem el.Fogom csapatni! :P lol
14.
14.
Macifasz
#12: Na várj...a 7-es hsz-edben azt mondtad, hogy számodra a legjobb open-world játék a Horizon amivel valaha játszottál...most meg azt írod, hogy nem veszed meg azonnal...én értek félre valamit? :-D
13.
13.
Duken
#11: +1 Ha türelmes az ember rengeteget lehet sporolniegy jó kis leárazásnál ,a játék meg nem szalad el.Többségüket én is úgy veszem.
12.
12.
Duken
#11: A Torments játékot nem is a harcrendszere hanem a története miatt vesznek, az pedig eszméletlen izgalmas és érdekes lett. Persze értem amit mondasz én sem veszem meg rögtön a Horizont, bár az a Breath of the Wild miatt van, azzal fogom csapatni egy darabig.
10.
10.
gabore74
Nálam nincs gond,nem lemezes verzió,ps4 prón játszok és nem gyári a merevlemez.
7.
7.
Duken
Egyik legjobb open-world játék amivel valaha játszottam, remélem az a pár pórul járt személy mielöbb tud majd játszani vele, én addig is csapatom ezerrel. :)
6.
6.
Rakottkrumpli
#1: Jaj de kis hozzáértőnek tetszik lenni! Ja nem....
4.
4.
Gykrizsi
Csúnya, de túl élhető hiba. Gondolom pár nap múlva javítva lesz.
3.
3.
Schwag
Ensem tapasztaltam semmilyen problemat gyonyoruen fut a jatek bitang jo grafikaja van az atmoszferaja is megfogott az atvezeto videok filmbe illoek raadasul mind ezt 1080p60fpsel.
Youtubeon....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...