Csúnya bug rondít bele a Horizon rajtjába

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 3.
  • Hír
Néhány játékosnál már az intró közben összeomlik a program, és nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni. A Guerrilla már dolgozik a probléma feltérképezésén, egyelőre egy meglehetősen körülményes megoldással tudott előrukkolni.

Nem sok játékosnál fordul elő, de ettől még létezik a Horizon: Zero Dawn csúnya bugja, ami miatt az intró és más átvezetők közben hajlamos összeomlani a játék. Különösen a bevezető animációra panaszkodnak sokan, ami érthető, többen arról számoltak be a Redditen és más fórumokon, hogy így el sem tudják indítani a játékot.

A Guerrilla már dolgozik a javításon, és természetesen nagyon sajnálja a történteket. Megkérték a rajongókat, hogy akinél előfordul a hibajelenség, jelentse neki, és azt is írja meg, hogy melyik PlayStation 4-modellen játszik, lemezesen vagy digitálisan vásárolta-e meg a játékot, és gyári merevlemezt használ-e.

A fejlesztők már előrukkoltak egy alternatív megoldással a lemezes verzióval játszók számára, amivel a javítás érkezéséig lehet próbálkozni, de ez meglehetősen körülményes: a játék összeomlása után újra kell indítani a PS4-et, majd a lemezzel együtt két órán át üresjáratban kell futtatni a konzolt. Utána érdemes újra elindítani a Horizont.

Aki eljutott odáig, hogy át tudta ugrani az intrót, az Extras menüben vagy itt pótolhatja azt.

Köszi, Mirror!

41.
Őrnagy
A Microsoft emberei a boltokban direkt összekarcolásztak pár lemezt.
40.
crashpipi
20 óra game után néhány átlátszó npc és egy beragadt mellékküldi. (Luck of the hunt)
Elég jó arány a mai felhozatalban. ;)
35.
Duken
#20: Mé nem?De! :D Jól van elbsztm. A Zeldát vettem meg helyette, csak az elsö kommentelö haterkedésére írtam provokatív célból.
32.
Krezy
#1: Én is előrendeltem mert tudtam ,hogy jó játék lesz és így is van kiváló játék :) Semmi problémám nincs vele.. (Digitális verzió mondjuk.."
29.
crashpipi
Hú, lekopogom, én még semmibe nem futottam bele. Még textúra hibát, lassulást, vagy bármiféle rendellenességet sem észleltem.
Sajnos nem bírom abbahagyni... :D
Beszippantja az embert.
27.
xSHx
#26: Kb annyira volt sarkított az én írásom mint a cikk, uh kb én is azt javaslom neked mint te nekem. Beülhetünk együtt az iskolapadba ha gondolod. Lehetsz a padtársam xd. Pozotív és semleges hangvételt nyomokban se tartamaz a cikk. Negatívat annál inkább. És ez csak azért fura és azért mertem megjegyezni , mert elötte ahogy írtam is, szanaszét volt cikkezve.
26.
ADMlN
#25: Ha neked azt sikerült leszűrnöd a cikkből, hogy a játék "egy nagy szar", akkor javaslom ülj vissza az iskolapadba, mert még nem megy ez a szövegértés.
25.
xSHx
Vicces, h megjelenés elött szarásig nyomtátok a cikkeket róla, sőt szinte már sok is volt. Mióta megjelent a game, meg az az első írás róla, h egy nagy szar. Ez most komoly? Tehát akk eddig a hype miatti fanyalgókat gyűjtöttétek a komment szekcióba, most meg "én megmondtam, h szar lesz" embereket?
24.
KRAT0S
Nálam az égvilágon semmi baja nincsen,szépen akadás mentesen pörög,minden hiba nélkül:)
(Pro gép - Lemezes verzió)
22.
Zuzda18
Hát nekem digitális verzió van meg,sima ps4-en,és teljesen jól megy.Egyszer nem fagyott ki.Az fps-t is szépen tartja.Ja,és azt a kurta......valami félelmetes a játék.
21.
user101
#18: Hát ilyenek ezek a trollok, mindig belekeverednek a saját hazugságaikba... :)))
20.
ADMlN
#15: Szóval helyesen így hangzana a kijelentésed?
"Egyik legjobb open-world játék amivel valaha játszani fogok"
Nagyon hiteles. XD
19.
exonic
#1: Nagyon okos vagy, ha már 0.01% esély is lesz a problémára, legközelebb ki fogom kérni a véleményed vásárlás előtt.
Ez egy igen ritka, bár tagadás nélkül egy nagyobb probléma, de nem teszi rosszá a játékot. Ilyen, vagy hasonló zökkenők MINDEN játékkal megesnek, nem csak most hanem 10 éve is, legyen szó konzolról vagy PC-ről. Utóbbiban ráadásul hozzáteszem, a hibafaktor ennek többszöröse az eltérő hardvereknek köszönhetően... Ez az átka a mostani, "modernebb" generációnak, az összetettebb játékok komoly megírást követelnek és ez arányában nagyobb esélyt ad a hasonló bakiknak.
18.
Macifasz
#15: De érted...az elején azt írod, hogy számodra a legjobb open wrold rgp...ez nálam azt jelenti, hogy már játszol vele, csapatom/fogom csapatni ide vagy oda. :-D
15.
Duken
#14: Miért hol ebben az ellent mondás?:D Csak az igeidöt csesztem el.Fogom csapatni! :P lol
14.
Macifasz
#12: Na várj...a 7-es hsz-edben azt mondtad, hogy számodra a legjobb open-world játék a Horizon amivel valaha játszottál...most meg azt írod, hogy nem veszed meg azonnal...én értek félre valamit? :-D
13.
Duken
#11: +1 Ha türelmes az ember rengeteget lehet sporolniegy jó kis leárazásnál ,a játék meg nem szalad el.Többségüket én is úgy veszem.
12.
Duken
#11: A Torments játékot nem is a harcrendszere hanem a története miatt vesznek, az pedig eszméletlen izgalmas és érdekes lett. Persze értem amit mondasz én sem veszem meg rögtön a Horizont, bár az a Breath of the Wild miatt van, azzal fogom csapatni egy darabig.
10.
gabore74
Nálam nincs gond,nem lemezes verzió,ps4 prón játszok és nem gyári a merevlemez.
7.
Duken
Egyik legjobb open-world játék amivel valaha játszottam, remélem az a pár pórul járt személy mielöbb tud majd játszani vele, én addig is csapatom ezerrel. :)
6.
Rakottkrumpli
#1: Jaj de kis hozzáértőnek tetszik lenni! Ja nem....
4.
Gykrizsi
Csúnya, de túl élhető hiba. Gondolom pár nap múlva javítva lesz.
3.
Schwag
Ensem tapasztaltam semmilyen problemat gyonyoruen fut a jatek bitang jo grafikaja van az atmoszferaja is megfogott az atvezeto videok filmbe illoek raadasul mind ezt 1080p60fpsel.
Youtubeon....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...