Új játékával viccel Fumito Ueda

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Last Guardian, a Shadow of the Colossus és az Ico atyja elárulta, hogy teljesen más irányba megy el új projektjével, ami "leghamarabb 2028-ban" veheti be a boltokat - persze hisszük, ha látjuk.

Az elmúlt évek során nem sok játékot készített Fumito Ueda, de amikor egy új darabbal jelentkezett, az egyből klasszikussá vált. Az Ico, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian után nyilván kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő a mester.

Az Independent Games Festival Awards apropóján Ueda a Mega64 YouTube-oldalára töltött fel egy videót, amiben azzal viccelődik, hogy ő csinálja a Madden 2018-at, mivel remekül ért "az állatok kezeléséhez", és ha minden jól megy, "2028-ra készülhet el vele".

Komolyra fordítva a szót, még nem tudjuk pontosan, hogy min dolgozik a mester, de abszolút örülünk neki, hogy nem veszítette el a humorérzékét.

6.
6.
kamgecam
Hatalmas game a The Last Guardian igazi remekmű lett szerintem.
3.
3.
PrimYaz00
#2: http://s2.quickmeme.com/img/c6/c609db21075fd48871d75349ca0be805ea614ef6c64a313ba3665e2561a20bf1.jpg

cry on my shoulder :)
2.
2.
dcba
A Last Guardian utan en mar nem varom izgatottan, foleg, h majd ps6ra lesz elerheto maximum, amibol utana egy 8 ora alatt vegigviheto irritalo idegesito technikai szerencsetlenseg lesz a vege.

10 evig vartam ezt a jatekot, megvettem Day One es vegig kinlodtam, de tobbe bottal nem piszkalnam meg. Az Ico es a Shadow of Colossus utan ez szegyen.

Tudom, Trico gyonyoru es valosagosan viselkedik, nem varhato el egy buta allattol, h ugy viselkedjen ahogy akarjuk, de ettol meg a jatek, primitiv lett (mint jatek), konnyu, borzalmas kamerakezelessel es raadasul baromi rovid es abszolut semmi motivacio arra, h akar valaha is ujra akarjam jatszani.

Erdemes megnezni, h sok helyen 1 honap utan mar felaron arultak a jatekot, gondolom nem veletlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...