Mass Effect: Andromeda - a próbaverzió tartalmáról

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 6.
  • Hír
Link másolása
Habár még mindig nem ismerjük az összes részletet, a BioWare egyre többet árul el a Mass Effect: Andromeda próbaváltozatáról. Ezt az EA Access és az Origin Acces előfizetői érhetik el jövő péntektől.

A játék producere, Fernando Melo osztott meg néhány eddig nem ismert részletet a próbaverzió kapcsán. A 10 órás trial jövő pénteken, vagyis március 16-án élesedik az EA Access és az Origin Access előfizetői számára, és mint kiderült, a single playeren kívül a többjátékos módba is betekintést enged.

Nagy kár viszont, hogy csak az utóbbihoz férhetünk hozzá korlátlanul, a történetnek pedig csak egy szeletét fedezhetjük fel - igaz, azt többször is újrakezdhetjük. A találgatások szerint egyébként a játék nyitányát kapjuk meg idő előtt, a fejlesztők ezt mutogatták a sajtónak is. Ez a küldetés kifejezetten sok felfedeznivalót kínál a beszámolók alapján.

Melo emellett egy screenshot társaságában azt is elárulta, hogy a multiplayert játszva úgynevezett Gold Item Loot Boxokat és Research Data Loot Boxokat kapunk, amelyek mindenféle ajándékot dobnak nekünk a single-höz és a multihoz. Melo szerint megnyugodhatunk, nem lesznek mikrotranzakciók a játékban, amikkel kiválthatnánk őket, sőt még csak multizni sem kell hozzájuk: ha szeretnénk, az AI által vezérelt csapatokat is indíthatunk a dobozok reményében.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Bónuszként álljon itt az Andromeda Initiative-videósorozat következő felvonása, amely az emberiség jövőjét jelentő bolygókat és a pathfinderek küldetését mutatja be:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...