Launch traileren a Nier: Automata

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 7.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már kapható, hozzánk pedig pénteken érkezik meg a Nier: Automata, ennek apropóján adta ki most a Square Enix a játék launch trailerét. Vége a Platinum Games lejtmenetének?

A japán fejlesztőcsapat elképesztően elfoglalt volt az utóbbi években, a sűrű menetrend pedig nyomott is hagyott a munkájukon: az adaptációik középszerűek lettek, a Star Fox sem mentette meg a Wii U-t, és hát a Scalebound lelövése sem épp pozitív visszajelzés a számukra.

A Nier: Automata azonban jól sikerült az első tesztek szerint; a játék hozzánk pénteken érkezik meg PS4-re, a PC-s verzió pedig március 17-én várható.

17.
17.
#7: Érdemes lenne törölni az első kommentet is az enyém után; az én hetesem legalább egy reakció volt rá, míg az első önmagában egy hatalmas butaság és semmit nem tesz hozzá a beszélgetéshez, ráadásul tényleg "kiváló" indítása egy topiknak :) No comment.
16.
16.
Rézfánfütyülő
#6: Öcsém, te aztán meg vagy áldva, szeretnék én így a jövőbe látni. Mostantól csak rád hallgatok, hiszen igazi mérvadókat hoztál fel, mint pl az overhype királya a God Of War, vagy az alsó hangon közepes Dante, esetleg az ígéretes Castlevania 1, és a folytatása, amiben te vagy a legerősebb karakter a loreban, mégis patkányként kell lopakodnod egy vacak sztoriban aminél a saját DLCje is jobb volt.
Ha már példát hozol, meg bizonygatsz legalább olyan példákat hoznál fel, amiknek bármi köze van ehhez. Japán hns, ahogy már többen mondták, szóval ha valóban pocskondiázni szeretnél egy olyan játékot, amiről semmit nem tudsz még a világon, akkor hozd ide a Devil May Cryt, a Bayonettát, esetleg a Metal Gear Risingot, amit még ugyanez a stúdió is hegesztett. Mind kiváló játékok, így aztán jobb eredménnyel vetheted össze őket ezzel ,hogy rossz színben tüntesd fel, ez a cél úgyis, nem az hogy megértsd mi miért van úgy ahogy van.
Persze azért nagy kegyesen adsz neki egy próbát, csak aggódom, hogy mivel nem tudsz különbséget tenni a dizájelemek és a hibák közt, nem fogod élvezni.
15.
15.
ADMlN
#12: Nem egy grafikai mestermű, de azért még simán az elfogadható tartományon belül mozog. Például a Nioh szerintem gyengébb lett ennél grafikailag, de még az is beleesik az elmegy kategóriába.
14.
14.
Yanez
#12: Ezt amúgy nem értem. Ha egy játék grafikailag nem egy UC4 vagy W3, akkor máris rossz grafikájú? Szerintem szépen néz ki, és ahhoz nem muszáj lennie egy Horizon szintűnek.
13.
13.
#12: Hát nem tudom, szerintem nem volt rossz a grafikája sem a demóban, és a sok perces gameplay-ekben amiket előzetesen láttam youtube-on gépen 1080-ban nézve nagyon szép volt például a víz, amikor valami pocsojában horgászgattak :) Amúgy továbbgondolva, nézd meg hová jut a Zelda Breath of the Wild az inkább stilizált grafikájával? Nem egy Horizon, de hiányzik hogy olyan legyen?
Amúgy az tény, hogy a japánok sokszor olyat csinálnak, ami inkább az előző generációra hajaz, sok ilyen volt, én pl nagyon szerettem a DW Gundam játékokat, és hát a ps3-mas az ps2-esnek nézett ki sok esetben...szóval ezt aláírom, de ez esetben nyílt világúként nem rossz szerintem egyáltalán a kinézet.
12.
12.
aordog
Majd 1x megszerzem, de ez a szememben teljes árat.....
na jó kimondom:
Ezt felrakták arra a bizonyos vonatra. Felôlem lehet 10 pontos vagy akár 20 pontos is, viszont a grafika gyenge. És az a idegesítô, hogy a játèk meg nagyon tetszik. Igen, ez îgy furcsán hangzik. Ha ez legalább a Devil M.C. grafikai megvalósításban lenne, akkor minden ok. Elfelejtettèk a Platinum-nál, hogy elôszõr a szemeket kell meggyôzni! Ezèrt hiszem el azoknak akik nyomták, hogy jó a game...mert ezt leszámítva szerintem is tökéletes.
A kérdés az hogy a videojátékban hol helyezkedik el a vizuális fontosság??
Az Uncharted 4 ilyen képi világgal hova jutott volna?
És a Horizon??
Na ugye!
11.
11.
fehersam
Én kipróbáltam a demót, a távolabbi tájak valóban meglepően rondák voltak, és hacknslash kategóriában szerintem vannak sokkal élvezhetőbb címek. Sőt szerintem bugyivillantásos dolog viszi el a hátán a játékot, de megértem, hogy ez sokaknak tetszik. Ami szerintem jó a játékban, az a zene.
9.
9.
user101
Kifejezetten tetszik, szerintem semmi baj nincs se a vizuális élménnyel, se a karakterekkel, animációval. Érdekesnek tűnik a története is ( bár valószínűleg nem fogunk hanyatt esni ?! ). Pontosan azt hozza amit egy ilyen játéktól el lehet várni. Nem fogok rohanni 17.-én azonnal megvenni, de ha sikerül olyan 35-40 körül beszerezni, simán belefér!

Most nem azért, de épp at RTCW-et tolom, ami 2001-es, hogy kicsit ráhangolódjak a "New Order"-re és tökre élvezem. Pedig nem hozza se a Witcher vagy az Uncharted "szintjét" ... De attól még jó játék ?! Az ilyen ember nem gamer, hanem ostoba élősködő troll, többnyire megcsömörlött torrenthuszár... Szomorú...
8.
8.
delphijos
#6: Most tényleg nem kötözködésből , de hogy lehet ennyire sommásan kijelenteni valamit olyanról amit nem is próbáltál , pusztán a video alapján? Oké hogy nem tett rád jó benyomást, de hogy a többi "nem is kicsit" jobb, az ez alapján nem túlzás ?
6.
6.
XuChi
#4: OK, akkor God Of War, Dante's Inferno, Castlevania LoS 1-2, mind-mind jobb ennél, nem is kicsit.

Teszek vele egy próbát megjelenés után, de félek kb 5-10 perc lesz az életútja nálam a Shift + DEL irányába!
5.
5.
ADMlN
Instabuy lenne ha épp nem lennék beleszerelmesedve a Horizon-be, de sajnos így egy kicsit várnia kell.
4.
4.
DON GONDOCS
Ez egy JAPÁN hack n Slash, ha dizájn nem jön be, az egyéni ízlés kérdése. Nem értem miért mindig a Witcher a definitív játék amihez hasonlítani kell.

Ez egy teljesen más kategória ami egy szűk rétegnek szól.
3.
3.
Yanez
#2: Amikor a demót nyúztam, majd lehidaltam a meglepetődségtől, mivel piszok régen volt már olyan, hogy egy játék ekkora élményt okozzon nonstop!!! A grafika pedig bőven jó! Ha az egész játék hozza azt, amit a demó, akkor a pontszámokon abszolút nem lepődöm meg. Mellesleg a műfajt is szeretni kell, ahhoz hogy megértsük milyen zsenialitást képvisel a game!
2.
2.
Mortis
#1: ne vitatkozz: van benne comb, kombók s még éppen nem vakulsz meg a grafika miatt - ez éppen elég a 10/10 Perfect minősítéshez -se többre, se kevesebbre- , megtanulhatnád végre.

amúgy én azon lepődtem meg, hogy még az ACG csatorna is nagyon jóra értékelte, pedig ők aztán nem szoktak hülyeségeket beszélni
1.
1.
XuChi
A karakterek szemei MIND KETTŐ, miért van bekötve ?? Vakok?

A kard lebeg a hátuk mögött a levegőben !!!! ?????

A karakterek mozgása nevettségesen ócska!

A grafika 10 ével ezelőtt megjelent ps2 játékok szintet idézi.

Az ellenfelek totálisan röhejesek, gagyik.

10 / 10 ???? 9 / 10 ????? DE MÉGIS MI ?????? Ez egy nagy rakás szar! Mobilra még elelmenne, de PS4 és PC ???? Látták ezek a Witcher 3, Uncharted 4, Horizon Zero Down-t ???

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...