A hétvégén kipróbálható a Steep

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 9.
  • Akció
Link másolása
Kíváncsi vagy a Ubisoft téli extrém sportokra kihegyezett játékára? Akkor jó hírünk van: a Steep ingyenesen játszható a hétvégén mindhárom platformon. Az összes sportágat kipróbálhatjátok a virtuális Alpokban és Alaszkában.

A Steep decemberben jelent meg, és habár voltak vele gondok, a szabadon bejárható Alpok minket is elvarázsolt. A hiánypótló játékban négy sportág szerepel: a síelés, a snowboardozás, a wingsuitozás és a siklóernyőzés. Pár hete egy ingyenes frissítés keretében megérkezett az alaszkai régió is.

A Ubisoft jóvoltából ezen a hétvégén minden érdeklődő kipróbálhatja a játékot - március 10-13. között nyüstölhetjük a Steepet PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Lényegében a teljes verziót kapjuk meg, ráadásul a sztenderd változatot most féláron, míg a Gold Editiont 40 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg.

1.
1.
Schwag
Mas: Na egy ujabb fos ubi ajanlat...pfej penzehes majmok csak az motivalja mind de azert kiprobalom csak hogy szidhassam ezt a hulladek ubit.. Mekkora egy szar jatek(indokolatlanul) de amugy jot szorakoztam inkabb eloveszek egy masik ubi cimet es szidom azt tovabb #kiraly vagyok #ubi szar #indokolatlanul #de ez a trend
En: :'^)
Szerintem remek kikapcsolodas lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...