Befutott a Mass Effect: Andromeda launch trailere

Link másolása
Hamarosan sok Mass Effect-rajongó álma valósul meg: a sci-fi trilógia folytatása szűk két héten belül megjelenik, így már csak alig pár napot kell aludni az új kalandokig.

Bizonyára  sokan várták már rá, hogy a fenti címet olvashassák a hírekben. Megérkezett az új Mass Effect launch trailere, ami egyben azt is jelenti, hogy már csak tényleg pár nap választ el minket a játék megjelenésééig.

A várva-várt folytatás március 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, az Origin Access és az EA Access előfizetői azonban egy héttel hamarabb, már jövő szerdán belekóstolhatnak a játékba egy 10 órás próbaverzió keretein belül.

A launch trailert alább megnézhetitek, mely alá Rag'n'Bone Man Human című száma került aláfestésként.

24.
24.
fenor
Szerintem nem volt rossz a trailer. A számot ami alatta szól nem hallottam még, de illett hozzá. Igaz, utána meghallgattam az eredetit is és nem tetszett :). Arról lehet szó, hogy nem kötődünk a karakterekhez, ezért nem váltja ki ugyanazt mint a 2. vagy a 3. trailere. Le merném fogadni az 1. mass effect trailere után sem zengtek ódákat róla. Ha most mondjuk ebben a trailerben Shepard tárazott volna be és néz mindenre elszántan és Wrex szól be Mordinnak stb, stb, valószínűleg nem tudnám a vigyort letörölni a képemről, így viszont csak azt mondom, lássuk meg, még lehet jó is.
23.
23.
Morv
#1: Akinek ennyi briefing és gameplay videoból az derül ki, hogy ez egy űrlövöldőzős arcade játék és csalódik, azt én nem tudom sajnálni. Attól, hogy beleraknának minden különböző kategóriájú játékelemet, még nem tetszene mindenkinek. Az Uncharted sorozatban is utáltam, amikor járműveket kellett használni (jetski, terepjáró).
Annyian fanyalognak már előre, hogy milyen lesz, hogy az megdöbbent. Biztos nem lesz tökéletes és nem fog mindenki elvárásának minden tekintetben megfelelni. Sosem volt ilyen. Néhányan azt mondják, hogy semmi fejlődés, olyan, mint az eddigiek. Ha viszont elrugaszkodott volna az elődöktől, akkor meg mindenki azért sírna, hogy ez csak a nevében Mass Effect. Egy hónapja, még olyan vélemények voltak, hogy keveset mutatnak, biztos nem jelenik meg idén. Aztán jöttek a briefingek meg gamplayek és akkor már hype, hype, hype. Én még sehol nem láttam a buszmegállókban kirakva plakátot ami pedig volt a Fallout és a GTA valamelyik részénél.
Le merem fogadni egy „tévedtem” kommentben, hogy jó játék lesz és sok időt fogok eltölteni vele! Látszik, hogy sok munkát tettek bele a készítők. De az is lehet, hogy már várom, hogy belevethessem magam egy új kalandba a Mass Effect világában! :)
A főszereplők és az animációk lehetnének persze jobbak, de ez legyen a játék legnagyobb hibája.
A trailerért valószínűleg az EA a felelős, azért olyan, amilyen.
21.
21.
LAZLOW20
#2: Tényleg elég jó lett az elözetes,viszont a rádióba agyontolt szám helyett(nem mintha nem birnám a Rag n Bone -mant)szivesen hallottam volna az Original Soundtrackböl valamit.Viszont nekem még mindig a második rész Launch Trailere a favorít.Egyébként remélem hogy küldetések és felfedezések terén nem az Inquisition-nál bevett formulára épitkeznek/épitkeztek,mert az nekem valamiért nagyon nem jött be.
17.
17.
Ecneb
#10: Azért mégis csak ME-ről beszélünk, csalódni még nem csalódtam benne, nem hiszem, hogy pont most fogom elkezdeni!
14.
14.
adamsfamily
A leglényegesebb kérdést még senki nem tette fel.Lehet-e karaktert csinálni,mint az előzőekbe,mert rohadt irritáló feje van a főszereplőnek.
13.
13.
Ruga
A főszereplő fizimiskája totál nemgyerebe, de ha a sztori olyan epic lesz mint az előző rész(ek)é akkor qrvra leszarom..
11.
11.
Skygameboy
Ez nagyon gyengén mutat. Remélem a játék azért jobb lesz mondjuk én nem fűzök hozzá sok reményt.
10.
10.
hedzsooo
#2: Ja, a videóelőzetesek azok mindig nagyon hatásosak tudnak lenni. :-)
6.
6.
leviske
#1: Ez egy RPG, nem egy multiplayer FPS. Tök felesleges volna bele űrcsata. Sőt, nemhogy felesleges, de egyenesen kizökkentő hatású volna.
2.
2.
Ecneb
Istenem de jól összerakott trailer lett ez!
1.
1.
GAMEROD
Csak azokat sajnálom akik nem ismerik a játékot. Nekik nyilván az jön le a videóról hogy majd fergeteges űrcsatákat vívhatnak, repkedhetnek az űrben és lőhetnek mindenre ami él és mozog. A baj csak annyi hogy ismét lusták voltak ezt megcsinálni a fejlesztők, és kimerülnek ezek az akciók egy animációban. Pedig mára azért illett volna ilyesmit is belerakni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...