Brutális kivégzések a Friday the 13th új trailerében

Link másolása
A 2017-es PAX East alkalmából a Friday the 13th: The Game is kapott egy új trailert, melyben Jason változatosnál változatosabb módon végzi ki szerencsétlen áldozatait.

Új előzetes érkezett a Friday the 13th játékhoz, melyben ezúttal a brutális kivégzések kapták a főszerepet.

Négy perc tömény vérengzés a játék soundtrackjének Killer című számára, íme:

67.
67.
Formula1fanatic
#64: A Postal 2 az nagyon bekészült játék volt, mikor a demót próbáltam végig röhögtem hogy ilyen nincs, kell nekem ez a cucc :D A redneck rampage is hasonló elvetemültség volt még korábbról. Kár, hogy manapság ilyen fps-t nem gyártanak, most a katonás(sík unalmas) lövölde a menő.
66.
66.
KőbányaKispest
#64: "Persze nyilván vannak olyanok, akikből kihozz"

Olvasd el mégegyszer, mit irtam? De olvasd is el, ne csak rá nézzél. Köszönöm!
64.
64.
greenmelon
#63: Még annyit hozzátennék, hogy például az én korosztályom annak idején 9-10 évesen hatalmas örömködések közepette nyomatta a Postal 2-t, mégse lett belőlünk állatkínzó, gyilkológép, stb. Persze nyilván vannak olyanok, akikből kihozza, de az klinikai eset, és vélhetően hamarabb, másmilyen inger hatására is kijön belőlük az "állat" annál, hogy ilyen médiummal találkozzanak.
63.
63.
greenmelon
#58: Marha sok embernél... Olyan sok embernél, hogy évente egyszer cikkeznek olyan esetről, ahol a játékot jelölik meg az erőszak forrásaként, aminek valójában semmi köze hozzá, csak a csőlátású átlagparasztot kiválóan lehet hülyíteni ezzel a sztorival. Közben meg mindenki látja a hírekben a gyilkolászást, meg az erőszakos filmeket.

#54: én is hasonló véleményen vagyok, csak arra akartam rávilágítani, hogy jóval gyakrabban találkozunk olyannal, hogy leittasodva agyonverte valaki a családját, minthogy játék hatására változatos módszerekkel kivégezte őket.
61.
61.
Formula1fanatic
#59: A killing floor 2-vel nincs bajotok? Csak a gyilkolás indíttatása számít? Egy elmebeteg embernek ez is épp elég lehet. Amúgy pont az ilyen valóságtól elrugaszkodott játékok tudják leginkább kiszakítani az embert a hétköznapi nehézségekből, és ez nagyon gyorsan feltud valamennyire tölteni. Szerintem feszültséglevezetésre ideális, ez tapasztalat. Így is lehetne vizsgálni ezeket a játékokat.
60.
60.
Formula1fanatic
#58: Nem vagyok pszichomókus :), de szerintem ha valaki ennyire elmebeteg, az bármikor robbanhat, elég egy kisebb valami is, előbb utóbb kifogja hozni belőle, ha nem ez a játék akkor valami más. Ezért is írtam ilyen alapon sok mindent "be kéne" tiltani. A világon sokkal több kegyetlenség történik videó játékoktól függetlenül, ami lényegesen nagyobb probléma.
59.
59.
Norbiii
#53: Hogy egy gyermek milyen lesz az nagyban függ a szülő nevelésétől, és attól, hogy mit lát, mit tapasztal a környezetében! Természetesen ez nem jelenti feltétlenül, hogy a rossz tapasztalat, nevelés és környezet át is alakítja, de nagyban hozzájárulhat. Persze valaki meg a sok rossz miatt, pont nem akar olyan lenni.

Friday the 13th

Vannak emberek, akik játszanak vele, és ettől még nem lesznek agresszív vadállatok, azonban sokakból sok mindent kihozhat. Véleményem szerint ez már tényleg nem "játék" hanem egy brutális, durva és túlzottan erőszakos valami, és szomorú, hogy erre van igény.
58.
58.
KőbányaKispest
#48: De pont ez a lényeg, hogy csinálja! Itt a tevékenység a lényeg. Pont elég, hogy arra hajlamos gyenge embereknél ez inspiráció,

Az, hogy belőled vagy belőlem nem vált ki gyilkost, egy dolog. De marha sok embernél igen. Magyarul, ilyen játékkal biza nem lett jobb a föld. Tetszik vagy sem.
57.
57.
KőbányaKispest
53.
53.
gomba56
#38: Ez egy játék semmi több! Ennyi erővel, a sok R besorolású filmek is kihozhatják az állatot az emberből, no meg a sok horrorkönyv! Ez egy akkora tévhit, hogy ezek befolyásolják az embereket! A családverő apa, a sok elválás, az otthoni és iskolai agresszió, az elnyomás na az kihozza az emberből! A játék, film, könyv nem.
52.
52.
Norbiii
#47: A pia is kihoz sok dolgot, de a "játékkal" kapcsolatos véleményedet osztom.
51.
51.
greenmelon
#47: Ja, az alkohol tényleg nem hozza ki, végülis a bepiált családapa azért veri össze ittasan az egész famíliát, mert látta a médiában, nem azért, mert a pia kihozza belőle az állatot.
50.
50.
Norbiii
Egyetértek KőbányaKispest véleményével.
48.
48.
Formula1fanatic
#47: Amíg játékban csinálja semmi gond, egy ilyen jellegű játék agresszió levezetésére kiváló lehet.
47.
47.
KőbányaKispest
#41: Tudod, a marha nagy különsbég szerintem, hogy egy ilyen szaros játékban a gyenge elméjű barom saját maga csinálja az ölést még ha csak egér billentyűvel is.

Alkohol fogyasztás közbe kötve hiszem, hogy ilyeneket látsz. Hogy Freddyvel hogy b*sszam bele a baltát a kedves civilbe. Meg hogy folytsam bele a wc-be.

De biztos hülye vagyok, mit a szart ugatok bele.
45.
45.
GAMEROD
Szerintem a gyilkosságok 99%-ka nem a videojátékoknak köszönhető, hanem az alkoholnak, a drognak, a pénznek, féltékenységnek és rossz viszonynak. Gyilkosságok voltak, vannak, lesznek ezt nem lehet videojátékra fogni, csakis elmeállapotra.
43.
43.
gomba56
Tök jó lenne ez a játék, ha nem lenne olyan mű, meg olyan gyatra minőségű!
Bár mondjuk a Manhunt se volt szép játék grafikailag...
42.
42.
sasncore
Ajánlom a figyelmetekbe a Punisher című játékot, az brutális, ez a video monoton és nem sok köze van a filmekhez. De a Fallout 2-ben is kiirthatott a játékos bármilyen várost saját kezűleg, nem értem itt a sokat megélt közönséget egy feldolgozás kapcsán, ami light is.
41.
41.
Formula1fanatic
#38: Igazad van, ha nem ez akkor majd kihozza más és anyu helyett majd aput öli meg később, mennyivel jobb úgy. Ugyan már, ilyen alapon egy rakat dolgot be lehetne tiltani.
39.
39.
GAMEROD
#38: Aki nem tudja megkülönböztetni a valóságot a játéktól az alapból szellemi fogyatékos. Különben pedig vihar a biliben amit csináltok mert fogadok hogy ugyanúgy ismeritek a Fűrész és a Halálos Kitérő összes epizódját. Arra ki sem térek hogy a GTA-ban és a Hitman-ben is meg lehet csinálni majdnem ugyanezeket egykét kivétellel.
38.
38.
KőbányaKispest
Mondjuk ilyen játékok után ne csodálkozzon senki, ha az amerikai kisgyerek szétbaltázza anyut a konyhában két veszekedés között.

Mert nekem ne mondja senki, hogy az ilyen mocsok mint ez, nem hozza ki az arra hajlamos lelki állapotban lévő emberekből az állatot.
37.
37.
GAMEROD
A fél éve kijött videók sem voltak különben kevésbé brutálisak.
36.
36.
GAMEROD
Semmi baj a fizikával és a grafikával. Multiplayer játékokban soha nem volt olyan sem a fizika, sem a grafika mint a single player módban. A GTA5-nél is látszik hogy sokkal színtelenebb és egyszerűbb a környezet multiplayer közben.
35.
35.
scott84
Nekem a megvalósítás nem tetszik...Életszerűtlen fizika.
Értem hogy játék,de akkor is.
Pl vállon,karon veri a csajt 2:56-tól,és ahhoz képest szépen álldogál.
S nem ez az egyetlen ami csípte a szemem.
Egyébként nem lenne rossz!!
34.
34.
Yanez
Segítsen valaki pls! Nem tálalom a cikkben azt a brutális videót! Netán csak az az egy van? Mert akkor azt kell mondjam, nálunk anno már az óvodában is tanították az ilyen lájtos "mészárlásokat". Na megyek, megjött az étvágyam egy kis véres hurkához.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...