Egyhamar nem lesz új Rocket League

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 13.
  • Biznisz
Link másolása
A focit és az autóversenyt mixelő Rocket League újabb mérföldkövet ért el. A fejlesztők szerint a játék eddig 10,5 millió példányban talált gazdára, és a felhasználóbázis még mindig nő, így nincs szükség a második részre.

A Psyonix alelnöke, Jeremy Dunham a Kinda Funny Gamesnek megerősítette, hogy a Rocket League-ből eddig 10,5 millió kópia talált gazdára világszerte, és a regisztrált játékosok száma már majdnem elérte a 29 milliót. Ebbe a számba már beletartozik a PlayStation Plus-előfizetők számára ingyenesen biztosított példány is.

Ennek a felhasználói bázisnak közel negyede (7 millió) februárban be is jelentkezett a játékba. Dunham szerint több mint mint másfél évvel a premier után a játékosbázis még mindig növekszik, ezért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy egyelőre várnak a folytatással.

A csapat célja az, hogy a Rocket Leauge egyre jobb legyen, és ne veszítsék el a játékosokat. Folyamatos támogatással erre minden esélyük megvan, és bár elkészíthetnék a pár új funkcióval operáló második részt is, ők inkább hosszabb távra rendezkedtek be.

A srácoknak még mindig vannak új ötleteik, amiket meg akarnak valósítani, így valószínűleg még jó sokat kell várnunk az igazi folytatásra.

16.
16.
Danikika94
Érdekes én úgy tudom hogy maguk a fejlesztők erősítették meg hogy nem lesz folytatás :) Az utolsó mondat így szerintem fölösleges mert nem lesz folytatás :D LOL -ból sincs LOL2 hanem az a játék van folyamat fejlesztve újjítva és lesz is :D
8.
8.
Yanez
#6: Mint látod egyesek mégis szeretnek kockáztatni, és nemhiába! (Horizon Zero Dawn) Az ilyen "kisebb" studióknál ez nagy szó. Ha egy Ubi vagy Acti kockáztat új IP-vel, nos... számukra az nem akkora kockázat, ha érted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...