Csak májusban jelenik meg a Strafe

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 14.
  • Csúszás
Link másolása
A kilencvenes évek stílusában készülő roguelike shootert eredetileg március végére vártuk, de a Pixel Titans csapata szólt, hogy csak májusban csaphatunk le a Strafe-re. Váratlan hibákkal szembesültek a fejlesztők.

Tréfásan "előre nem látható poligonhiányra" hivatkozva a Devolver Digital májusra csúsztatta a Strafe megjelenését. Ahogy a retro FPS rendezője, Thom Glun nyilatkozott, a Strafe-ben 150 ezer poligont kell aprólékosan elhelyezni, amibe becsúszhatnak hibák. Így történt most is, ezért a Pixel Titans csapata inkább a halasztás mellett döntött.

Az új dátum: május 9. A Strafe-re megéri várni, elvégre a kilencvenes évek stílusa és látványvilága keveredik benne a modern roguelike-elemekkel. A platformok: PC és PS4.

Az új trailerrel vigasztalódhatunk:

2.
2.
user101
... természetesen nem DOTT hanem ROTT ( Rise of the Triad :)...
1.
1.
user101
Most vagy én vagyok időutazó, vagy ez egy tök régi trailer... :) Amúgy én ezen a játékon nem érzem a retro hangulatot... Igen, pixeles, meg low poly, de ennyi... Százszor inkább indítom el a DOOM1-et, HERETIC-et vagy az eredeti DOTT-ot, mert azok MINŐSÉGI munkák, még ha a vas kőkorszaki is amin futniuk kellett.

Valaki elmagyarázhatná az indie fejlesztőknek, hogy nem attól lesz oldskool a játék, hogy IGÉNYTELEN... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...