Strafe MAC, PC

Retro, brutálisan véres shooter.
Típus: Old School, retro, shooter

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár játékmegjelenésből ezen a héten sincs hiány, igazán nagy durranásokra ezúttal ne számítsunk. Ha viszont kedveled a nagyfejű játékosok kosárlabdáját és a klasszikus FPS-eket, így is találsz egy-két finomságot magadnak!

Strafe - vissza a kilencvenes évekbe!

A jövő héten érkezik a Pixel Titans retro FPS-e, ám a készítők jóvoltából már most megnézhetjük a launch trailert. Hamar elkaphat a nosztalgia a Strafe-fel, ha a kilencvenes évek shooterein nőttél fel.

Csak májusban jelenik meg a Strafe

A kilencvenes évek stílusában készülő roguelike shootert eredetileg március végére vártuk, de a Pixel Titans csapata szólt, hogy csak májusban csaphatunk le a Strafe-re. Váratlan hibákkal szembesültek a fejlesztők.

Március végén jön a Strafe

Pontos megjelenési dátumot kapott a Pixel Titans által fejlesztett old-school FPS, a Strafe. A címre egészen március végéig kell várni, ekkor érkezik a PC-s változat. A PS4-es kiadás dátuma egyelőre a homályba vész.

Strafe - akcióban a húsz évet késett shooter

A Pixel Titans a '90-es évek legnagyobb shooter címei előtt igyekszik tisztelegni első, a Kickstarteren sikeresen kampányolt játékával, a Strafe-fel, amiből most 20 percnyi látnivalót tudunk mutatni nektek.

E3 2016: Hat perc múltidézés a Strafe-fel

A februárban sikeresen zárult Kickstarter-kampány óta nem igazán lehetett hallani a Pixel Titans új játékáról, a Strafe-ről, az E3-on viszont ismét felbukkant a múltba visszarepítő shooter.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Sikeres a Strafe Kickstarter-kampánya

Habár rezgett a léc, az adománygyűjtés hajrájában csak összejött a pénz a kilencvenes évek stílusára emlékeztető shooterre. A fejlesztők most új célokat tűztek ki, ráadásul egy baromi jó trailert is kaptunk a játékról.

Kipróbálható a Strafe alfaverziója

Nagy fába vágta a fejszéjét a Pixel Titans csapata, amikor a Strafe fejlesztésébe kezdett, az FPS játékmenetét és látványát tekintve olyan, mintha 1996-ból csöppent volna ide. Most már mindenki kipróbálhatja.

Strafe - egy FPS, ami 1996-ból pottyant ide

Habár a Strafe-ről már írtunk nektek egy techdemója kapcsán, csak most, a játék Kickstarter-kampányának elindulása után vált nyilvánvalóvá, mekkora királyságra készül a Pixel Titans csapata.