Áprilisban jön a Full Throttle Remastered

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Lassan révbe ér a Double Fine a munkálatokkal, a csapat ugyanis megerősítette, hogy a 2015 decemberében bejelentett felújított Full Throttle a következő hónapban jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és PS Vitára.

A Double Fine kiadott közleménye szerint április 18-tól lehet majd megvásárolni a Full Throttle Remasteredet, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation Vitára.

A LucasArts 1995-ben megjelent klasszikusa teljes körű felújítást kap, így nemcsak a látvány és a hangok lesznek újrakeverve, de az irányítás is igazodik a mai igényekhez. Természetesen ahogy azt már megszokhattuk, most is lehetőségünk lesz majd a klasszikus és a modern változat között kapcsolgatni.

A játék 14,99 dollárba fog kerülni, de azok, akik előrendelik a játékot a PlayStation Store-ból vagy a GOG.com oldalán keresztül, 20 százalékos kedvezményt kapnak.

14.
14.
user101
"'640K of memory should be enough for anybody" ... :)))
4.
4.
delphijos
Be a zsákba azonnal. Hatalmas kedvenc. :)
2.
2.
laquitto
Nekem ez annyira meghatározó játék volt anno, hogy - a DOTT-hoz hasonlóan - a Double Fine minden pénzt megérdemel érte, azt is megvettem remastered verzióban újra.
1.
1.
Gorrister
Itt van a polcomon az eredeti dobozos verzió. Soha nem volt problémám a futtatásával modern rendszereken sem, és szerintem a grafikája még ma is teljesen vállalható. Lényegesen jobban öregedett mint sok 3D-s szemét a 2000-es évekből.
Feleslegesnek érzem, hogy erre beruházzak, de akinek anno kimaradt az mindenképp tegyen vele egy próbát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...